Ma voltunk nődokinál, de kifogtunk egy olyan orvost, aki nem mondott semmit. (13 hetes vagyok) Megírnátok ezek az adatok mit jelentenek?
BPD: 23 mm, THQ: 20 mm, Fl: 9 mm, Hl: 10 mm, NT: 3 mm alatt normál érték
Amnion: lebeg
BPD - fejátmérő
THQ a mellkas átmérő
FL combcsont hossza
a többit én se tudom
itt okosodhatsz:
kár hogy a doki elrontotta az élményt .
Ó, szegény :-(
Jók az értékeid! Nekem 12 hét 3 naposan volt a BDP. 22mm, de nekem ezen kívül csak ülőmagasságot mértek.
Teljesen jó a leleted, bár az nt-hez megírhatta volna, mennyi, az 3mm-ig jó, ez a tarkóredő.
Az amnion valószínűleg amnion húrt jelent a méhben, ezt érdemes lenne megnézetni, hogy nem kapcsolódik-e hozzá magzati aprórész, és hogy hol húzódik a méhben, ez egy "ruhaszárító kötél" a méhlepény anyagából áll ez is, ha a baba rendesen mozog tőle, és nem ragad hozzá semmilye, nem gond, felszívódik, letapad idővel, nekünk 15 hetesen láttak ilyet, 19 hetesen már nem látták. Azt mondta a dokim, akkor veszélyes, ha a baba belegabalyodik, és nem fejlődik ki rendesen 12 hetes korára emiatt.
Beszélj azért dokival, ha gond lenne, azt mondaniuk kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!