Aki kismama és megy nődokihoz az hogy oldja meg a
nődokinál való vetkőzést? (30 hetes kismama)
Figyelt kérdés
30hetes kismama vagyok már elég nagy a pocakom. 4 hetente kell mennem a dokihoz méhszáj ellenőrzésre. Én minden vizsgálatnál a zoknit is és a térdharisnyát is idáig levettem, de nem kellett sokszor felvenni, mert nem volt ilyen rossz idő. Számomra eléggé zavaró, hogy amikor vetkőzöm és öltözöm a doki ott áll a vizsgáló/öltözőbe, mert egybe van, elég nagy a hely és nem a függöny mögött az asztalánál ül addig, amíg öltözöm, ő ott valamit csinál. Ezért ő elötte elég ciki ott viaskodni a zokni/vagy a térdharisnya le/felvétellel. Ti mit tennétek maradjon rajtam vagy szenvedjek vele inkább.
köszi
2009. okt. 12. 11:45
1/10 anonim válasza:
A térdzokni szerintem gáz, a múltkor én is hezitáltam, hogy mit vegyek fel, nem akartam térdzoknit venni, de csak olyan cipőm van. De szerintem a síma bokazokni elmegy, ha van olyan cipőd, amihez olyat tudsz felvenni. Én megúsztam a vetkőzést, szerencsére csak UH volt.
22 hetes
2009. okt. 12. 11:48
2/10 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem viaskodnék a le és felvétellel. Igaz nekem már a bugyi, nadrág fel és levétel is nagy gondot jelent.
36+4 hetes km
2009. okt. 12. 11:49
3/10 anonim válasza:
Zoknit miért kell levenni? Én sose szoktam! Szerintem az a fura, hogy egy nőgyógyászati vizsgálathoz leveszed a zoknid is. Nem? :-)
2009. okt. 12. 12:01
4/10 anonim válasza:
Én combfixbe mentem vizsgálatra mert olyan kismama ruháim voltak amihez az volt a jó. Én megkérdeztem a dokitól hogy levegyem-e, azt mondta nyugodtan maradjon rajtam, mert nem szeretné ha a hideg kövön felfáznék. Igy én mindig magamon hagytam a harisnyát. Volt hogy zokniba mentem azt se vettem le. Tényleg minek levenni.
2009. okt. 12. 12:16
5/10 anonim válasza:
Szerintem se fontos levenni a zoknit, sőt! az én nődokim szokta mondani, hogy a cipőmbe is bújjak vissza. jó hosszú felső vagy pulóver, amit ilyenkor felveszek és csak a nadrágomat, bugyimat veszem le. Ha a mellemet is vizsgálják, akkor visszaöltözöm alul és vetkőzök felül.
ha pedig zavar, hogy ott áll mellettem, akkor szólok neki, hogy szégyenlős vagyok. nyugodtan szólhatsz, hogy zavar.
én még könnyen öltözöm-vetkőzöm, de azt gondolom, hogy 30 hetesen elég nyűg a nadrágot, bugyit is levenni, nemhogy a zoknival bajlódj.
14 hetes kismama
2009. okt. 12. 12:21
6/10 anonim válasza:
Felesleges a zoknidat levenni.Èn sosem vetem le mikor a lányommal voltam terhes.Pedig minden alkalommal nézték a méhszájat is.Most 18 hetes vagyok,de most sem veszem le csak a nadrágot,bugyit....
2009. okt. 12. 12:51
7/10 anonim válasza:
én egyszer lányos zavaromban elkezdtem levenni, és rámszóltak, hogy azt nem kell.
Ne vedd le, nincs semmi értelme
2009. okt. 12. 12:58
8/10 anonim válasza:
én általában ilyenkor szoknyába megyek és csak a bugyit dobom le, így nem érzem magam olyan meztelennek. Mezítláb szoktam lenni, de már agyaltam rajta, hogy ez így nem jó, mert ki tudja, hogy az előttem levő lába nem volt-e gombás...??? Szerintem hagyd fent a zoknit.
2009. okt. 12. 12:59
9/10 anonim válasza:
Én se szoktam levenni a zoknit, sőt a doki mondta, hogy a cipőt is vegyem vissza.
2009. okt. 12. 13:21
10/10 anonim válasza:
Zokni marad mindig! Az én dokimnál van még kis házipapucs is, hogy ne kelljen a nagy cipőkbe visszaidétlenkedie magát az embernek a vetkőzőtől a vizsgálószékig. A doki nem a diszkréciójáról ismeretes ahogy így leírod. Szerintem is szolj neki nyugodtan, hogy szeretnél magányodban levetkőzni. Egyébként engem is zavart a vetkőzés amikor már a kórházba jártam naponta a szülés előtt egésszen addig, míg egyszer 20 doki előtt kellett levetkőznöm. Igaz volt egy paraván ami mögött volt egy 20*20 cm-es hely, ahova ugye én már akkor nem fértem be. Hát a dokik nagyon zavarban voltak! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!