Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 vagyok és még augusztusban volt egy baleset. Az óvszer elszakadt, de azonnal vettem be esemény utánit. Utána volt egy vérzésem rá pár napra, a melleim megnőttek és kb. ennyi. Azóta kimaradt a vérzésem... Most meg azt vettem észre mintha egy ici picit másabb lenne a hasam. Sokkal nagyobb meg kerek. Más jele nincs, nem émelygek sosem, nem is pisilek többet meg semmi ami ilyen tipikus jel.

2019. dec. 8. 21:46
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
0%
Az nagyon jo leht mert battyaek is belenyomtak a nobe es nem volt terhes mert mar nm lehetet elvenni a magazatot aztan meg csak csoro gyerek volt de jol vsn nem terjes meg semmi de tenyleg ne pralazz semmi baj nincs !!
2019. dec. 9. 20:42
 22/26 anonim válasza:
13%
Bocs meg anyi hogy magad utyat jard ne foglalkozz kutyakkal mert ugatnak ha nem ismernek mert felbek toled de ne adj a szavukra magadert alj ki mert eroseb vagy mint akik it orvost jaccanak mert okoskodni lehet de mar eloben nem. Kemenyek anyira ennyyi szoval jobbulast kitartsast
2019. dec. 9. 20:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Már megint egy tini, aki ide jön kamukázni. Nem tudtad, hogy hova kell menni, meg, hogy fizetős e mert anyukád orvos ellenes. De a bogyótól "nagyon beálltál" ami elvileg az esemény utáni. Értem, akkor ha ezt mind eddig nem tudtad, hogy hova kell menni nőgyógyászhoz, akkor az esemény utánit ki írta ki neked?
2019. dec. 9. 22:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Szánalom 😂
2019. dec. 10. 06:49
 25/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk megkértem a háziorvosom titkarnőjét, hogy írjon ki egy receptet? Rohadtul nem kamu:) életemben nem voltam még nőgyógyásznál. Összvissz az itteni kis gyerekorvosnál voltam és ennyi. És igen orvos ellenes. Mikor az arcomon az anyajegy alatt konkrétan egy valami kialakult, amivel régen elkellett volna menni mert esetleges bőrrák volt. Akkor is azt tukmálta kenegessem Aloe Verával és nem mehettem el a dokihoz. Istenem egykét ember annyira utálatos hogy hihetetlen. Idejönnek gondolom a rikácsoló hangjukkal és ilyen monológokat írnak. Amúgy meg szerintem bárki aki kiír egy ilyesmi kérdést, mint én az csak kapálózik idegességében, hisz én is meg ő is tudjuk amiket itt felesleges leírkál egykét ember. Egy nyugalom üzenet meg a lehetőségek leírása lett volna a legsegítőbb.
2019. dec. 10. 08:22
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Tudjuk milyenek itt az emberek, ha kiírsz egy kérdést, számíts rá hogy kapsz hideget meleget.

Viszont, anyukád akkor gondolom nem mondja neked, de kérlek ha már élsz nemi életet, évente járj el rákszűrésre, és ezzel a mensi kimaradással is menj el orvoshoz, mert nem játék, lehet valami komoly baj tünete is mint egy rosszindulatú ciszta, daganat, mióma de lehet pcos is, ami kezeletlenül cukorbetegseghez, meddőséghez is vezet.

Szóval, megnyugodhatsz hogy nem vagy terhes de a többi dologgal menj orvoshoz, 18 éves vagy, nem kell anyukád beleegyezése, engedélye. Tessék foglalkozni az egészségeddel

2019. dec. 10. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!