Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 vagyok és még augusztusban volt egy baleset. Az óvszer elszakadt, de azonnal vettem be esemény utánit. Utána volt egy vérzésem rá pár napra, a melleim megnőttek és kb. ennyi. Azóta kimaradt a vérzésem... Most meg azt vettem észre mintha egy ici picit másabb lenne a hasam. Sokkal nagyobb meg kerek. Más jele nincs, nem émelygek sosem, nem is pisilek többet meg semmi ami ilyen tipikus jel.

2019. dec. 8. 21:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Hát egy ilyen baleset után és ilyen jelekkel..eszedbe sem jutott egy sajtburger menü vagy doboz cigi helyett tesztre költeni a pénzt 4 hónap alatt? Vagy beülni egy sima nőgyógyászati vizsgálatra? Egyáltalán látott már valaha nőgyógyász,hogy tudd miért rendszertelen a havid?

Dugni tudtok,de gondolkozni már nem.Bakker..Gyermeteg kislánynak baba.Még műanyag se!

Van fogalmad róla,hogy mennyi vizsgálatot késtél le ez esetben? Hogy mivel fog ez neked és a babának járni?

Már nem vetetheted el mindenképpen ki kell hordanod ha élő babáról van szó (és eszedbe ne jusson megpróbálni megölni,mert úgy is meg kell szülnöd már egy halott magzatot is és ha kiderül,hogy szedtél rá olyasmit ami ártott neki ez ember ölés.csak mert a környéken egy buta kis csitri így próbálta megúszni a dolgot,most még 7 hónapig börtönben csücsül.Gyakorlatilag lemérgezte szándékosan magát és a magzatot is ami 6 hónaposan már igen csak élt és virult odabent.).

Teszt helyett te inkább AZONNAL ha felkelt a nap ülj be egy nőgyógyászati vizsgálatra és mondj el mindent (időpontot hiába kérsz csak januárra kapnál és az neked már késő).Azt is,hogy nem rendszeres a havid,mert lehet hogy csak valami átmeneti betegség vagy hormon gondok.

A maradék vizsgálatokat nem úszhatod meg.Ha mázlija van a csöppségnek akkor csak vaklárma az egész,bár ez..hát mindegy.Innentől fogva,ha elég nagynak érzed magad ahhoz,hogy benned mászkáljon egy fsz legyél kedves felelősen is viselkedni,mert nem a saját életedet cseszed el elsősorban.Kétlem,hogy az apuka ha megtudja,hogy van egy baleset gyereke majd feleségül venni akar..:DD

Sok szerencsét (meg neki is).

2019. dec. 9. 01:50
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Ohhhh mennyi baron van te Jo eg! Ne is foglalkozz vele minek ? augusztusba volt meg utoljara,majd csak kipottyan beloled egy gyerek oszt jooolvan 👎😒
2019. dec. 9. 03:00
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

Valóban lehet terhesség, érdemes lenne elmenned egy orvoshoz.

De, nem tudom akik ide kommentelnek (a stílus kritikán aluli, remélem csak felnőtt felelősségteljes anyák írtak, akik majd hasonlóan beszélnek a saját gyermekükkel is hasonló helyzetben, ezen gondolkozzatok már el) vettek e már be valaha esemény utánit, én igen, és utána két évig hol megjött, hol nem, a hasam puffadt, vagy kőkemény volt a mellem, vagy hót' puha, szóval a hormonháztartás felborul, simán lehet csak ennyi a probléma, bár én valahányszor késett mindig csináltam tesztet, biztos ami tuti alapon, nem is értem neked ez miért nem jut eszedbe kérdező, ahányszor késik annyiszor teszt. És akkor nincs parázás.

Menj orvoshoz, mert valóban lehet terhesség, de lehet csak sima hormonzavar a gyógyszer és a korábbi eü problémáktól.

2019. dec. 9. 09:12
 14/26 A kérdező kommentje:

Negatív lett nagy okosok:D Gondoltam, hiszen lehetetlen volt. Az utolsó kommentelőnek köszönöm, hogy normális volt valószínű hasonló cipőben vagyok, mint te voltál. Alapjáraton is kimaradtak hónapok. Nagyon felborított az a bogyó.. több napig be voltam állva. Az egyetlen oka hogy nem mentem el hogy nem “tudok”. Egyrészt fogalmam sincs hova kell menni, eddig azt tudtam fizetős de mostmár azt is tudom hogy nem. Nincs aki elkísérne + édesanyám teljesen a függője annak hogy nincs szükség az orvosokra, csak természetesen kell megoldani mindent.

Mostmár kiderítem hogyan jutok el meg hogy egyáltalán hova.

2019. dec. 9. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A körzeti sztkba tudsz menni ingyenesen, interneten ki tudod keresni, ahogy a telefonszámot is, valószínűleg kell időpontot kérni.

Mindenképpen vizsgaltasd meg magad, mert lehet esetleg ciszta vagy mint ami nekem is van, pcos a mensi kimaradás oka, ami kezeletlenül nagyon sok bajt okozhat.

2019. dec. 9. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi vagyunk a nagyokosok?

Te nem voltál képes 4 hónapig!!! elmenni tesztet venni, inkább feljöttél ide, hátha mi laikusok megmondjuk mi a bajod! Amúgy is el kellene menned dokihoz, kisokos, mert nem normális, ha ennyit késik! Egy egészségtudatos ember tudja mit kell tenni. Te nem!

2019. dec. 9. 15:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
17: itt nagyon kevés boomer van, többségében inkább 20és 30 közöttiek. Nem mintha tudnád, miket beszélsz, csak ez most épp menő szöveg.
2019. dec. 9. 19:56
 18/26 A kérdező kommentje:
ok boomer
2019. dec. 9. 20:26
 19/26 anonim válasza:
26%
Hát csajommal is volt ilyen csak en 23 vagyok o meg 16 es abortusz lett evett valamit es kiverezte vagy mi volt Ne feljel semmi baj nincs ez nem terhesseg csak menj el doki a sok buta oregekrenefigyelj lehet csak valami betegseg cs
2019. dec. 9. 20:30
 20/26 A kérdező kommentje:
na akkor legközelebb keresek egy kis nadragulya bogyót, az majd kiirtja belőlem:D
2019. dec. 9. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!