Honnan tudjatok epp merre fordul a baba?
Sokan mondjak, hogy erzik hogy pl a baba a labat vagy a kezet tolja-e ki. Hat nekem gozom sincs. Ahogy azt sem tudom, hogy most epp be van e fordulva. 31. heten voltunk uh-n akkor fejvegu volt de azota otletem sincs. Amugy kirugja a haz oldalat rendszeresen es eleg nagy bulikat rendez odabent de sosem tudom az epp a keze, laba, feneke-e.
Honnan tudtatok merre all a baba es mi az amivel epp bugizik? 33. hetet toltottem tegnap szoval most kezdtem a 34-et.
Sose tudtam. Mikor valamijét kidugta se tudtam, hogy a feneke vagy mi lehet, max tippeltem. A kezükkel is tudnak matatni, lábukkal is rúgni. Ja és 2 gyerekem van :D lehet más ügyesebb és jobban észre tudta venni de én nem.
Hogy hogyan fordult, azt se éreztem. Én 36 hetes kor után se ugyanott éreztem mozgást.
Sehonnan, csak képzelnek valamit - utolsó UH alapján főleg - és azt hiszik, hogy úgy van. Ikerterhesen (második terhesség) jöttem rá, hogy a valóságnak köze nincs ahhoz, amit én gondolok. Az utolsó 5 hétben bent feküdtem, minden nap volt vizsgákat. A B baba minden nap máshogy volt (fej-haránt-medence körbe-körbe). Se a fordulást nem éreztem, se a testhelyzetét nem. Magzatmozgást és pont. Félidő körül jöttem rá, hogy értelmetlen elképzelem a helyzetüket és a mozgásukat az utolsó UH alapján, mert az fél órával a vizsgálat után lehet, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal. A B baba korábban a babamozi alatt 26 hetesen fejvégűből harántba fordult a szemünk láttára. Csak magzatmozgást éreztem.
Ez, hogy érzem, hogy ez most a keze, ez most a lába, feneke pont akkora baromság, mint felruházni a magzatot olyanokkal, hogy ízlett neki valami, örült a nagymama hangjának stb.
Az elsô babánál én sem tudtam.
Nem csak azért mert az elsô volt.
Most teljesen érezhető, a mizgást is a 12. Héten már éreztem, kívülről 14. Héten a férjem is.
Első babàval 19. Héten éreztem meg én magam is.
16 hetesen most már van olyan képem, ahol úgy kinyomja magát, hogy felemás a hasam.
Így a 29. Hét után kitapontható a feneke, feje, ezáltal tudható, hogy hol a keze lába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!