Akik tudjak a baba nemet, milyen nevet adtok neki? Tudjatok mar?
Sziasztok
en 23hetes vagyok es kislanyom lesz. A nev tema mostanaban kerul elo a ferjemmel es van nehany nev ami tetszik. Ti tudjatok mar mi lesz a babatok neve?? :)))
Nekem ha szeretnetek mondhattok kisegito neveket :)) Kiss a vezeteknev ezert valami hosszabb keresztnevre gondoltam?!
Szia!Ez ugrott be a Kiss vezetèknèvhez
Sarolta (Sàri),Vivienn (Vivi),Viktória (Viki)...
Nekem fontos hogy ha màr hosszù a keresztnèv lehessen aranyosan becèzni!
Szia!
Nekünk is kislányunk lesz, van már egy kisfiúnk. Linettnek fogjuk hívni a kislányt.
Ötleteket nem tudok neked adni mert nem tudom hogy milyen típusú névre gondoltatok, nagyon magyarra vagy kicsit ritkább névre.
Nekünk a hagyományos magyar nevek nem tetszenek, szerettünk volna valami "érdekesebbet". Persze kinek mi az érdekes, nekünk a Linett az. :)
Van amúgy ötletetek hogy hogy neveznétek el a kislányt?
Sziasztok :)
Inkabb nekem is az erdekesebb nevek tetszenek! :)
A Zeteny nagyon kalssz fiu nev amugy!! :)
Mi gondoltunk sokra.. pl. Izabella,Anabella,Mira,Anasztazia,Lorena,Natasa :))
Mi első babánkat várjuk,kisfiút.
Balázs lesz a neve :)
Szia!
Én 24 hetes vagyok és nekünk is kislányunk lesz:) (nagyon sok kis csajszi fog születni idén:) és jövő év elején) Fiúk kössétek fel a gatyát :D
A mi kislányunknak Linett lesz a neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!