Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik tudjak a baba nemet,...

Akik tudjak a baba nemet, milyen nevet adtok neki? Tudjatok mar?

Figyelt kérdés

Sziasztok

en 23hetes vagyok es kislanyom lesz. A nev tema mostanaban kerul elo a ferjemmel es van nehany nev ami tetszik. Ti tudjatok mar mi lesz a babatok neve?? :)))

Nekem ha szeretnetek mondhattok kisegito neveket :)) Kiss a vezeteknev ezert valami hosszabb keresztnevre gondoltam?!

2014. aug. 29. 13:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!

2 kislányom van Barbara és Rebeka, ha most is kislányt várnék Izabellának hívnánk, de kisfiú van a pocakomba, aki Mihály lesz az apukája után. :)

Nekem nagyon tetszik még a Polett és Ráchel név is.

38hkm

2014. aug. 29. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:

10-es vagyok! Bocsi a fele lemaradt:)

A Kiss vezetéknévhez és is valami hosszabb nevet adnék..

Pl:

Amanda, Elizabeth, Izabella, Veronika, Szamanta, Szamirah, Ariella, Melánia,Mirella,Ramóna, Norina,Dorina, Melissza,Dorottya,Viktória,Bianka, Liliána, Olívia, Valentina, Rebeka, Regina, Karolina :)

Ha esetleg mégis rövid nevet választanátok, én leírom neked azokat amik szerintem szépek és csajszisak:)

Lina, Hanna, Mira, Léna, Mia, Aliz, Luca, Zoé, Hanga, Emma, Dorka Amira, Lola, Adél :)

Remélem azért tudtam segíteni:)

2014. aug. 29. 15:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia. Én is Kiss vagyok :) méghozzá Anita :) ami szerintem megy a vezetéknévhez :Amarilla, Georgina, Lilien, Liliána :)

3 fiú anyukája

2014. aug. 29. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi kisfiut varunk es mivel a vezeteknev nemet ezert Erik lesz a neve, amugy meg gondolkodtunk az Erwin meg az Edgar neven. Kislanynevbol meg a Tamara es a Veronika tetszik nagyon.
2014. aug. 29. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Van már egy kisfiam,Ádám. Most vagyok 25 hetes,kislányt várunk. Még nem tudjuk,mi lesz a neve,de ezek esélyesek: Izabella,Eliza,Alíz,Eszter
2014. aug. 29. 18:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Jajj de jo,hogy ennyi kislany lesz :))) a Lia,Veronika,Natalia nekem is tetszik de a ferjem leszavazta. Sot eredetileg Elizabeth is benne volt a pakliban :) o nagyon szeretne ,hogy Izabella legyen :))
2014. aug. 29. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia,a 31.hétben vagyok,fiúnk lesz,de még abszolút nincs nevünk.:)
2014. aug. 30. 09:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,mikor az elsőt szültem,a szobatársamnak is kislánya volt,ugyanúgy Kiss vezetéknévvel. Ő azt a nevet adta,hogy Kiss Hanna Bella... Szerintem így gyönyörűen hangzik,érdemes rajt elgondolkodni.:)
2014. aug. 30. 09:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves 31hetes! Meg otlet sincs? :)

Jaj! Tenyleg nagyon jol hangzik! A Hanna nekem is nagyon tetszik!!

2014. aug. 30. 11:13
 20/21 anonim válasza:

nekem az első Dániel Krisztián

a második Odett Piroska és most a harmadik babámat várom (26hkm) Zoé Lilien lesz ha fiú akkor Áron Noel...

2014. szept. 1. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!