Tapasztaltatok barhol, barkitol negativ hozzaallast?
Semmi, kivéve a hülye szomszéd öreglányt, aki megkérdezte, minek nekünk negyedik. Természetesen neki csak egy gyereke van. Én mégsem kérdezem meg, neki miért csak egy kellett. Ja, azért nem kérdezem meg, mert:
- nem érdekel és semmi közöm hozzá
- nem vagyok bunkó
- nem érek rá úgy, mint ő, akinek csak egy gyereke és egy unokája van és u almaban mások életén csámcsog ( vagy irígykedik???)
Második gyermekemet várom. Nem értek negatív hozzászólások, sem semmi atrocitás. A CSOK és egyéb családsegítő támogatások kapcsán igazából senkinek semmi köze hozzá hogy éltünk e vele vagy sem. Nem is firtatják. Én egyedül azt nem értem, ha vki csak azért vállal be plusz egy gyereket mert pénzt kap rá. Az én nézőpontomban ez nem így működik, de attól a döntés az övék.
Tömegközlekedést ritkán használok, terhesen nem volt rá példa. Mikor a fiam kicsi volt, nem tűrte az autót, se a babakocsit, akkor hordoztam és buszoztunk, soha nem volt problémám, de nagy távolságokat se mentünk vagyis épp gond se volt, ha állni kellett pár megállót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!