Más is így szenved 35 hét után a pocijától? Teljesen be van feszülve, de nem keményedés, mert az még rosszabb szokott lenni. Olyan vagyok, mint aki bármelyik percen szétcsattan.
Szia! Igen, vagyok!Nekem is be van feszülve, néha úgy érzem rögtön szétreped. 2 napja amúgy is fáj mindenem az ágyékomnál, úgy érzem szétreped a szeméremcsontom, fáradékony, rossze kedvű vagyok, remélem csak a front miatt van ez. Neked sűrűn keményedik a pocid? Mert én még nem vettem észre, hogy keményedne, de ahogy itt olvasom, ha keményedni fog észre fogom venni.
Mire vagytok kiírva? Mi dec.19.-re.
Boldog babavárást: 35 hetes kismama
Mi is dec 19-re!!!!! (Székesfehérváron)
Igen, sajnos nekem szokott keményedni a méhem. Olyankor még keményebb a hasam és szinte kicsúcsosodik középen. Akkor alig kapok levegőt, hirtelen nagyon kell pisilnem és olyan, mintha nehéz kövek lennének a pocimban. Kb fél percig tart. magnéziumot kell rá szednem.
Én Szombathelyen szülök, de nem bánnám, ha nem kellene 19.-ig várni, jó lenne karácsonyra már nyugodtan otthon lenni. A héten még megvesszük azt a pár dolgot ami még hiányzik, és utánna már csak a várakozás marad.
Könnyű szülést nekünk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!