Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is így szenved 35 hét...

Más is így szenved 35 hét után a pocijától? Teljesen be van feszülve, de nem keményedés, mert az még rosszabb szokott lenni. Olyan vagyok, mint aki bármelyik percen szétcsattan.

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy mindig sportoltam és nagyon erős a hasizmon, de létezik, hogy azért feszül ennyire? Nagyon kényelmetlen, kellemetlen érzés. VAgytok még így ezzel?
2008. nov. 18. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, vagyok!Nekem is be van feszülve, néha úgy érzem rögtön szétreped. 2 napja amúgy is fáj mindenem az ágyékomnál, úgy érzem szétreped a szeméremcsontom, fáradékony, rossze kedvű vagyok, remélem csak a front miatt van ez. Neked sűrűn keményedik a pocid? Mert én még nem vettem észre, hogy keményedne, de ahogy itt olvasom, ha keményedni fog észre fogom venni.

Mire vagytok kiírva? Mi dec.19.-re.

Boldog babavárást: 35 hetes kismama

2008. nov. 18. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Mi is dec 19-re!!!!! (Székesfehérváron)

Igen, sajnos nekem szokott keményedni a méhem. Olyankor még keményebb a hasam és szinte kicsúcsosodik középen. Akkor alig kapok levegőt, hirtelen nagyon kell pisilnem és olyan, mintha nehéz kövek lennének a pocimban. Kb fél percig tart. magnéziumot kell rá szednem.

2008. nov. 18. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Szombathelyen szülök, de nem bánnám, ha nem kellene 19.-ig várni, jó lenne karácsonyra már nyugodtan otthon lenni. A héten még megvesszük azt a pár dolgot ami még hiányzik, és utánna már csak a várakozás marad.

Könnyű szülést nekünk! :-)

2008. nov. 18. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
:)
2008. nov. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!