Van itt 4-5 hetes kismami? Hogy vagytok?
Én 4én vooltam a kórházba genetikain aztán 7-én a dokimnál. Eddig mindig kisebbnek nézte a doki a picit. Most a korának megfelelő. Úgyhogy már a 15. hétben járunk és 95% hogy kisfiú. Nagyon furcsa lesz kislány után egy kisfiú, de a család java alig várja a sok lány után a kisfiút. :-)
K voltam.
Halihó! ^^
Képzeljétek, ma voltam védőnőnèl, és zavarja hogy fogytam az elmúlt 4 hétben. Ez tényleg baj lehet?
Mármint eszem én rendesen, mint előtte, meg túlsúllyal indultam és még most is az vagyok elméletben, de őt zavarja... Ti hogy álltok ezzel?
Illetve a pocim már szépen kerekedik, és kedden megéreztem a mocorgását is, de azóta sajnos nem jelez... :(
Mondjuk az is igaz, hogy az ultrahangot sem szereti, egyfolytában mozog és bukfencezik :D Lehet úgy van vele, hogy látjuk majd eleget! :D
Ti hogy vagytok?
Sziasztok csajok! Ma voltunk 5D ultrahangon, egészséges a baba 😍❤️ és Kisfiú(14cm), egyértelműen látszott! 😍❤️Nagyon boldogok vagyunk 🎉😍
Remélem veletek minden rendben van?!
Zs voltam 😊
Sziasztok ! :)
Szerdán megyünk a 18 hetes Uhra, ti hol tartotok, hogy vagytok? :)
V
Nálunk már kint van a weboldalon, hogy csak egészségesen lehet menni és kísérő nélkül :(
Hát ez van, csak egészségesek legyünk, én jövő héten megyek. Minden jót Nektek!
Sziasztok! :)
Miújság, hogy vagytok?
Én jelenleg 23 hetes vagyok, és egy boxolós lakik a pocakomban... Se pillangó, se halacska, én rúgásokat, bökèseket kapok! :D
V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!