Van itt 4-5 hetes kismami? Hogy vagytok?
Utolsó, köszönöm a válaszod! :) Utána érdeklődtem itt én is, és ráérek a 12. Uh után menni! :)
Hogy vagytok kedves kismamák? 9 hét körül járhatunk mindannyian! :)
Én egyre kevésbé vagyok fáradt, nem mondom hogy rengeteg energiám van, de egyre jobban bírom a napokat és a munkát... Ami igazából rémisztő :D
Nektek valami változás?
Én szerdán megyek megint, de már alig várom... Most volt két szuper napom, se bolond gondolatok, se idegeskedés, egyedül az ínyfájdalom, de az is csökkent mára!
És természetesen ez most így sokkal rémisztőbb :D Gondolom ez nekem ki fog tartani a végéig! :D
Vérvétel, védőnő majd csak a 12. heti uh után lesz, nálunk a doki így csinálja, bár én már szeretnék mindenen túl lenni! :D
Mindenki azt mondja, hogy élvezzem... Hát nem tudom, nekem még inkább fura mint élvezetes, majd ha érzem mocorogni! :)
Ráadásul a munka is olyan, hogy kb már semmi kedvem hozzá, szóval szerintem még 1-1,5 hónap és én szabadságoltatom magam! :)
Kedves kérdező, majd írj, hogy miújság a vizsgálaton, eddig úgy tűnik, csak tennem voltam még! ^^
Én tegnap voltam, annyira izgett mozgott a kis törpe, hogy alig lehetett lemérni :D
Már van időpontom védőnőhöz, belgyógyászatra, és most várom a sorokat a körzeti nőgyógyászhoz labor beutalóra, mert az én védőnőm így szereti... :)
Sziasztok csajok! Ma voltam 12.ultrahangon minden rendben van a kicsivel!
Nagyon jó volt látni 😍😍😍❤️❤️❤️
Remélem veletek is minden rendben van?!
Nálunk öröm boldogság van 😍 ❤️
Zs voltam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!