Van itt 4-5 hetes kismami? Hogy vagytok?
Nekem az első kislányomnál kb a 8. héten kezdődött a rosszullét, émelygés, de csak 1 hétig tartott. Most még semmit nem érzek... annyi h a cicim feszül. :-)
Zs gratulálok! :-)
Nagyon szépen köszönöm 😊 😘
Nektek is Gratulálok ❤️
Érdekes de nekem sincs (még) tünetem/im. 😁
Úgy látszik itt senkinek sincs 😂😂😂
Zs 😊
Nagyon örülök Neked/Nektek Zs!!! Már én is alig várom, hogy lássam a kis Pöttyömet! 😳❤️
Na, kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a tünetek, hogy meg senki nem érez semmit 😄
Szerencsés voltál, hogy csak 1 hétig tartott ☺️ Reméljük, most sem lesz másképp 😄
Sziasztok! :)
Én szerdára nem vártam, azóta ellőttem kb 5 tesztet, és egyre erősődött a csíkja, tegnap este lett a legerősebb, így gondolom akkor már én is annak számítok :) Kb 4 hét 3 napos vagyok, ha jól számol az appom.
Nekem hétfő óta van émelygés, meg gyomorsav és folyamatos büfögés, elég ciki :D Olyan érzés az alhasamban, mintha menne a hasam, de pont az ellenkezője van. Illetve amikor leülök, nyomást érzek ott lent, mintha arrébb kéne tolni valamit, hogy le tudjak rendesen ülni, nem tudom normálisan írtam e le.
Mindenkinek gratulálok, akik előttem írtak, meg persze utánam is! ^^
Én kedden megyek vizsgálatra, nem várok tovább. Clostis hónap, plusz PCOS, így most ez is csoda számomra! :)
Üdv köztünk és gratulálok! 🥰
Bufoges 😄😄 ez jó 😄 akkor olyasmi idős vagy mint én 😊 4+4 vagyok 😊
Ú, az nem jó :S Bár szerintem van olyan erős védőburok a méh, hogy nem lenne szabad!
Én óvónő vagyok, én is félek az ilyenektőld, eddig elkerült hála isten!
Nem lesz semmi baja a picinek nyugi! És a naggyal antibiotikumot is szedtem... hál istennek makk egészséges :-)
Valamelyik nap én is begörcsöltem... kovászos ubira tejet ittam... gondolhatod... azthittem meghalok... de hál istennek semmi gond. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!