52 kgról 65 kgra híztam a 34. héten. Ez mennyire tekinthető normálisnak?
Én ugyanilyen magassághoz 61-el kezdtem és 72-el mentem szülni szóval ehhez képest szuper vagy, 72 kiló nem hiszem, hogy leszel.
Egyébként az utolsó hónapban nem feltétlen hízol, ha a méhed nyomja a gyomrot és nem tudsz enni. Viszont ha eddig nem vizesedtél is megjelenhet, ez nem hízás, de a mérlegen ez is látszik. De hízhatsz is még, ennek az üteme teljesen egyéni és nem lehet előre tippelni. De ebben a karácsonyi időszakban azért csak van rá esély, nehezebb megállni az evést, legalábbis nekem.
Én is ennyit híztam, 62kilóval szültem(47ről indultam, 3. hónapban 43 voltam) szülés utáni 4. nap csak 54 voltam, 2 hétre rá 50 alá mentem.
Na aggódj, 3 kiló a baba, 2 kiló méhlepény meg magzatvíz, 1-2 kiló a víz, amit megköt a tested, vajúdás alatt meg aztán rengeteg kcalt égetsz el, majd a nem alvással, alig evéssel, szoptatással, gyerek cipeléssel is!
"Odafigyelek arra, hogy mit eszek, annyi, hogy napi 2-3 szaloncukrot megengedek magamnak." Haha, mondjuk így ne csodálkozz ha hízol. :D
Ettől még persze nem tragikus ez a súly, de a helyedben én biztos elhagynám a napi szaloncukor evést, pláne ha már csak 2 kilót akarsz hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!