Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csütörtökön töltöm a 40....

Csütörtökön töltöm a 40. hetet, és pár napja elég sok folyásom van. Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze,sőt ez nagyon jó,hisz jel,hogy tested már fel van készülve baba megszületésére. Nekem is sok volt a végén és ezután ment el a nyákdugóm. Semmi gond! Könnyű szülést kívánok :) és persze egészséget!
2008. nov. 18. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Megnyugodtam!!
2008. nov. 18. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Pont tegnap kérdeztem rá a dokimra, hogy ez normális e, merthogy nekem is megnőtt, és megnyugtatott, hogy teljesen normális így a vége felé. Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 18. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon sok folyasom lett az utobbi heten,bar tegnapelottol csokkent,mar nincs is.Ma toltottem a 40hetet.Semmi jele hogy jonne mar a baba:-(
2008. nov. 18. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia. Szintén csütörtökön töltöm a 40.-et. Nekem is sok folyásom van, és szombaton végre a nyákdugó is elment. De más jele nincs a szülésnek a jóslókon kívül :(

Te székesfehérvári kismama vagy, ugye?

2008. nov. 18. 11:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nem vagyok szfvári,csak ott fogok szülni.De honnan tudod????
2008. nov. 18. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaa,te vagy a miskolcon szülő kismama?
2008. nov. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!