Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként alszik valaki...

Kismamaként alszik valaki kutyával?

Figyelt kérdés

Sajnos meg egyelőre garzonban lakunk, es akarva-akaratlanuk is felugrik éjjel a labunkhoz a yorkink. Minden oltása megvan, nyilván nem a leghigienikusabb dolog, de sajnos nem tudom kivédeni. van valaki hasonló "problémával"?

Kutya ellenesek kérlek kimeljetek es lapozzatok.

2019. nov. 28. 22:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
2019. nov. 29. 22:19
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ugyan cicák vannak, de úgy gondoltam írok. Napközben a macskák ott vannak ahol akarnak. Az ágyak letakarva pléddel, ha akarnak ott fekszenek, de este záróra. Ajtó becsuk, gyereknél is, nálunk is. Megszokták. Én nem aludnék nyugodtan ha bejárásuk lenne éjjel a gyerekhez, na meg ha ott dorombolnának nekem is éjnek évadján! Az új házban sztem hozzá tudod szoktatni az új rendhez, de nagyon következetesnek kell lenned.
2019. nov. 29. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!