Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként alszik valaki...

Kismamaként alszik valaki kutyával?

Figyelt kérdés

Sajnos meg egyelőre garzonban lakunk, es akarva-akaratlanuk is felugrik éjjel a labunkhoz a yorkink. Minden oltása megvan, nyilván nem a leghigienikusabb dolog, de sajnos nem tudom kivédeni. van valaki hasonló "problémával"?

Kutya ellenesek kérlek kimeljetek es lapozzatok.

2019. nov. 28. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Egy szóval nem mondtam hogy ő a falkavezér nálunk,csak azért mert család tag!Tudja hol van a helye,mit szabad és mit nem.Az ágyra én engedtem fel,mert nem zavart,de attol ő még nem falkavezér.Okoska!
2019. nov. 29. 09:42
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia.En tudok ilyenrol.A macska a babaagyba is bele megy nekik.Kutya szor minden .

Kine ,mi normalis.

2019. nov. 29. 10:00
 13/22 anonim ***** válasza:
30%
Hat baromira nem higienikus,hiaba szobakutya. Ott nyalja a feneket,nemi szervet,hullik a szore,ez epp eleg. Ha kap uj parnat nem alszik lent benne szivesebben? Jutalomfalattal probald odaszoktatni.
2019. nov. 29. 10:33
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mivel garzonban lakunk, sajnos nem tudom kizárni a szobából, max a folyosóra vagy a fürdőbe :D

1 hónap mulva költözünk egy 4 szobas lakasba, ahol megmondtam a paromnak is, hogy a haloba a kutyaanak nem lesz bejárása. Mivel ez neki is egy teljesen uj hely es szituáció lesz, remenykedem benne, hogy meg fogja erteni es szokni, mivel nem az lesz, hogy a régi helyről akarom kiturni, hanem uj hely-uj szabályok.

2019. nov. 29. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem volt bajod a kutyától, most sem lesz, nyugi. :)
2019. nov. 29. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi baj lenne belőle. Gondolom rendszeresen öltött, féreghajtott, tiszta kutya.

Nyilván a babával majd ne aludjon egy ágyban, de nem lesz semmi gond.

2019. nov. 29. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha új helyre költöztök, neki is új lesz, ha eleve az új helyen nem engeded az ágyba, megszokja. Mi most költöztünk szeptemberben, 35 hetes vagyok. Pici kora óta celünk aludt, de ő ilyen vándoralvó, szóval nem csak lábnál alszik. Az új helyen lett saját kis kutyussarok, ahol van az ő ágya és a játékai, viszont bent van a hálóban velünk. Megszokta az első pillanattól, hogy ebben a házban már nem jöhet fel az ágyra, nincs is vele probléma. Este szólok neki, hogy ágyikóba, és már surrog is a helyére. Éjjel is költözik, hol a padlón, hol a szőnyegen alszik, de nem jön az ágyba. Minden este kap jutalomfalatot, mikor az "ágyikóba" felhívásra a saját ágyába megy. Megszokta.
2019. nov. 29. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
A többi "a kutya a seggét nyalja" hozzászólónak: a kutya nyalhat bármit a nyála nem fertőző az emberre, mivel antibiotikum van a nyálában, így a saját sebeit is tudja fertőtleníteni. Ami veszélyes lehet az az ürüléke, de csak akkor, ha nincs oltva féregtelenítve a kutya. Bizton állítom, az én kutyám egészségesebb és tisztább, mint némely ember a buszon.
2019. nov. 29. 12:08
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
11, a kutyák nem gondolkoznak ennyire összetetten, de ahogy látom te sem, úgyhogy mindegy.
2019. nov. 29. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

18as. A kutya nyálában nincs antibiotikum. Jesszus, ilyet kitalálni... És nem, nem tesz jót feltétlen a nyalogatással. Csúnya elfertőződéseket okozhat magának vele.

Mindezt úgy írom, hogy kutyás vagyok. Bár nálunk nem alszik velünk, mert más típusú (nagytestű pásztorkutya). Bár régen az előző kutyánk sokszor a lábunknál aludt. De butaságot ne írjunk már...

Egyébként mindenki döntse el maga. Van akinek ez gusztustalan, van akinek nem. De ha ápolt a kutya tényleg csak gusztus dolga, baja nem lesz senkinek

2019. nov. 29. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!