Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként alszik valaki...

Kismamaként alszik valaki kutyával?

Figyelt kérdés

Sajnos meg egyelőre garzonban lakunk, es akarva-akaratlanuk is felugrik éjjel a labunkhoz a yorkink. Minden oltása megvan, nyilván nem a leghigienikusabb dolog, de sajnos nem tudom kivédeni. van valaki hasonló "problémával"?

Kutya ellenesek kérlek kimeljetek es lapozzatok.

2019. nov. 28. 22:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem probalod meg kizarni a szobabol? Jobb lenne ha nem ugrana agyba,foleg ha lesz baba is. Vagy valahogy trenirozni kell,hogy nem mehet fel. A lakasban amugy nem hiszem,hogy gond a kutya. Az agybol probald valahogy kitessekelni.
2019. nov. 28. 22:47
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Legyél következetes, hogy már pedig nem mehet fel az ágyra. Volt, hogy a férjem franciabulldogja feljött és ott aludt. A férjem el se bírta képzelni, hogy milyen lesz ha nem, vagy azt hajtogatta, hogy nem lehet leszoktatni. Mondtam, hogy ha megszuletik a kicsi nem fogom 1 ágyba tenni őket úgyhogy túl fogja élni. Annyira szépen kiszokotr a szobából is, az ágyra esze ágában sincs feljönni.
2019. nov. 28. 22:48
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

A mi franciank is evek ota velunk alszik: terhessegkor sem volt maskent, oszinten eszembe sem jutott h ebbol barmi gaz lenne. Tiszta kutya, 5-6 naponta agynemut cserelek, o is havi 1x furdik. 🤷‍♀️

Sot, olyan is volt parszor h a baba mellettem, kutya meg a labamnal volt.

2019. nov. 28. 22:59
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Kizárni semmiképp ne zárd ki!Szegény ha megszokta az ágyon,nem fogja érteni most mi rosszat tett hirtelen.Rengeteg terhes nőnek van kutyája,semmi bajod nem lesz tőle.Én 32 hetes vagyok és nálunk is ágyban van.Szoba kutya,tiszta!Nekunk eszünkbe nem jutott bármit is tenni,mert jon a baba,családtag ő is és imádjuk!
2019. nov. 29. 03:34
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi, attól hogy kismama vagy még nem kell steril környezetben élned. Semmi bajod nem lesz attól, hogy a lábadnál alszik.
2019. nov. 29. 05:16
 6/22 anonim ***** válasza:
46%

Nem vagyok kutyaellenes, de a kutya nem az ágyba való sem terhesen, de terhesség nélkül sem, és NEM a fertőzés miatt. (Egy féreghajtott és egészséges kutya nem veszélyesebb bármelyik embernél.)

De ha a ti "vackotokra" behatolhat a kutya, akkor meglesz a gyerek, lesznek ám falka sorrendi gondok. Ezt alapból meg kell előzni, és minél hamarabb a saját helyére sozktatni, ami nem az ágyatok, de még csak nem is a hálószoba...

2019. nov. 29. 06:21
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is yorkim van, bizton mondom, hogy ha eddig az ágyban aludt, az életben nem fogod kiszoktatni onnan :D makacs kiskutya, ha kizárnám, reggelit visítana az ajtó előtt :)

El sem tudom képzelni, hogy azért rakjam ki az ágyból, mert terhes leszek. Más az, ha a gyereked mellé nem engeded oda, azt lehet én sem tenném, de hogy ha a lábadnál fekszik, nem lesz semmi bajotok, az tuti.

Sőt az is, hogy ha egy 10 szobás palotába költöztök is a lábadnál fog aludni :D

2019. nov. 29. 07:30
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz.
2019. nov. 29. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
6 os hogy te mekkora okos vagy!A kutyat nem kizarni kell,hanem össze szoktatni a babával.A mi kutyánk hat éves,családtag.Biztos hogy nem fogom kizárni,mert nem is lehetne,ha eddig velunk aludt.A másik fele meg ők sem hülyék,biztos tudná h.a baba miatt van kizárva...na akkor utálná meg csak igazán.És te igenis kutya ellenes vagy...vaaagy egyszerűen egy rossz falusi!"Kutyának kint a helye"!Igen?És mégis hol van ez megírva??
2019. nov. 29. 08:33
 10/22 anonim ***** válasza:
72%

A kutyának mérettől függetlenül egy meghatározott falkarendre van szüksége, nem pedig egy vajszívű kényesztető anyucira, és lehet a te szempontodból családtag, de az ő szempontjából falkatag. Ha a kutya kicsit dominánsabb, rákényszeríthető arra, hogy átvegye az irányítást.

Megjártam pár kutyaiskolát, konkrétan szobacirkáló yorki keverékkel (is), ami tele van tutujgató fifigazdikkal (sajnos gyakran csak átmenetileg), akik a cukimuki kis/nagykutyát az ágyban altatják, és akkor kapnak észbe, amikor először rámorog a helyét féltő kutya a kúszó gyerekre. Rosszabb esetben amikor lekapta a gyerek fél szemhéját. Tudnának mesélni a gyepisek és menhelyesek is, hogy napi hány kutyát próbálnak leadni, mert nem voltak nevelve, és morog, harap.

Ebbe bele tartozik, hogy megvan a saját helye, és nem a "magasabb rangú" fekhelyén fekszik. Megnézném azt a farkasfalkát, ahol az alfa lábára fekszik a falka X. tagja...

Ha a te kutyád szerényebb, adj a természetnek hálát, és ne terjeszd a marhaságaid, mert egy domináns yorki is marha kellemetlen tud lenni, ha nincs nevelve és nincsenek határok szabva neki.

2019. nov. 29. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!