Mi számít egészséges súlygyarapodásnak? Ki mennyit hízott?
Mindenki válaszát szívesen várom. Én túlsúllyal indítottam 165/83 voltam szülés előtt, most 16 hetesen 165/81 és mindenki azzal jön, hogy mit fogyózok, nem most kellene, nem egészséges stb. Nem tudom, minden értékem tökéletes, se cukrom nincs, alacsony a vérnyomásom, koleszterinem mintaszerű, kivételesen vasam is van, se a vérben se a vizeletben nincs semmi baj.
Van olyan aki így járt mi lett végül? Azt se akarom, hogy 30 kiló felszaladjon, de azon kívül, hogy többnyire betartom a szabályokat nem változtattam semmin. Ez abban nyilvánul meg, hogy jóval több vizet iszom mint bármi lónyálat, viszont ha ritkábban üdítőzök akkor cukrosat iszok, mert nem ízlik a cukormentes, pedig eddig csak cukormentes üdítőket ittam, tehát ez se lehet az oka a fogyásomnak.
Kinek milyen volt? Minden választ felpontozok!
Valoszinuleg jobban odafigyelsz most arra, hogy mit eszel/iszol, azert nem hiztal eddig.
Nincs ezzel semmi gond, foleg, ha van rajtad valamennyi felesleg, amugy akkor sem lenne ez baj, ha trljesen atlagos sulyu lennel.
A sogornom nagyobb tulsullyal kezdte a terhessegeit es terhesseg alatt odafigyelt. Nem dietazott, csk mertekletesen evett, vizet ivott, mig korabban azert csusztak a cukros uditok neki.
O is fogyott felidoig egy keveset, majd stagnalt a sulya, vegul plusz 3-4 kiloval zarta a terhessegeket.
Kozel egy tizessel volt kevesebb szules utan. Semmi baj nem volt, az orvosa orult is ennek (tenyleg lenyeges tulsulya van alapban). Mindjuk sajnos szules utan aprankent visszatert a regi “szokasokhoz” es vissza is szedte, ami lement egy even belul mindegyik baba utan.
En mas alkatu vagyok, pont a masik veglet (vekony vagyok es ha nem figyelek oda, hogy egyek eleget, akkor sovany leszek hetek alatt). Igy en pont arra figyeltem terhesen mindig, hogy meglegyenek az etkezesek es egyek normalis mennyisegeket. Igy az elejetol hiztam aprankent altalaban, mindegyik terhesseg vegere 10-11 kg volt rajtam es szules utan voltam a kiindulo sulyomnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!