Tudnátok segíteni? Nem igazán tudok eligazodni a hőgörbémen. Ez egy egészséges hőgöbének számít? Mikor lehetett az ovum?
Minden szabályt betartasz? Reggel, minden reggel pontosan ugyan abban az időben, ébredés után azonnal (nem kikelve az ágyból, még este lerázod a hőmérőt), lehetőség szerint nem digitális hőmérővel méred, lehetőség szerint hüvelyben vagy nyelv alatt, legalább 6 óra alvás után? Ha ezeket nem tartod be akkor szokott ilyen görbe lenni. Tudom mert mikor szabin voltam akkor szép "papír forma szerinti" görbém volt, amikor melóztam (váltott műszak) akkor ilyen mint a tied.
Még néhány dolog a hőgörbézésről
- legalább 3 hónapig kell figyelni a hődet ahhoz, hogy megtud neked mikor szokott kb. ovud lenni
- érdemes még egy módszert alkalmazni és a kettő eredménye alapján meghatározni az ovut (LH teszt, nyálka nézése stb.)
Nekünk akkor jött a baba mikor észleltem a tojás nyák folyást, a hőmérőzés a munkám miatt nem igen vált be.
De jó hogy írtál, köszi! :)
Szóval minden reggel ugyanabban az időben mérem legalább 6 óra alvás után, bár csak ebben a hónapban kezdtem. Az elején Én is láttam a kuszaságot. Mindig délelőtt dolgozom, bár elég sokat, sőt nagyon sokat stresszelek bent. Ez is befolyásolja? Ez lesz az 5. hónapja, hogy próbálkozunk. A ciklusaim 29 naposak általában bár most legutóbb 30 napos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!