Szerintetek mi tévő legyek? A második gyermekemet várom a páromtol és egyik pillanatban szép jó minden utána kifogást halmoz kifogása hogy elhagy és véget akar vetni mindennek. Mit tegyek hogy ne mennyen tönkre minden?
Figyelt kérdés
Baba várás. El akar hagyni2019. nov. 26. 20:47
11/14 anonim válasza:
*Ja de amúgy asszem talán jobb, ha különmennek a szülők, mintha a gyerek folyton veszekedést hallana/látna. Valaki egyszer ezt mondta a tv-ben, valami hozzáértő.
12/14 A kérdező kommentje:
Azok kollégák jobban falaznak mint akik házakat építenek sajnos ilyen téren is meg vagyok lőve. Nem állt szándékomban számüzni, eddig Pesten éltünk és ő akart falura költözni hogy szép ház gyerekek tejszin és mámor stb. Ő akart ide jönni és én követtem mert hittem benne. És mindent el dob hírtelen.
2019. nov. 26. 21:34
13/14 A kérdező kommentje:
A pici elött soha nem veszekedtünk és mindig meg oldottuk én is azon voltam hogy a kislányom ne legyen fűl tanúja vagy szemtanuja egy két vitának.
2019. nov. 26. 21:42
14/14 anonim válasza:
Ez így csak találgatás. Csak ő tudja megmondani, mi baja van.
Ha tippelni kell, én is azt mondom, h szeretője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!