Az normális, hogy nagywc után mindig fáj a hasam? És utána nagyon nehezen akar elmúlni.
Figyelt kérdés
És ha ma egy kicsit nehéz szatyrot hoztam haza,abból nem lesz ugye baj.Azóta fáj a hasam.2009. jún. 6. 12:23
1/7 anonim válasza:
Egy kicsit nehéz szatyortól nem lessz baj,ha a terhességgel sincsen.A`lt.egy egy kézben 5 kg.
nem erölkdsz a wc n és attól fáj a hasad??
Említsd meg az orvosodnak legközelebb.Pihenj.
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős terhes vagy?
Nem volt hasi műtéted?
Nekem nem fájt,semmitől.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nem lehet, hogy fel vagy fázva? Nekem ugyanilyen tüneteim voltak és én is nagyon megijedtem. Kivizsgáltak, mert a dokim nem talált semmi problémát a terhességgel kapcsolatban és akkor derült ki a vizeletvizsg-ból, hogy sok benne a baktérium. Egyébként nem gondoltam volna, mert a pisilés nem fájt, csak a nagywc, és nem is jártam többet wc-re, mint egyébként. Esetleg említsd meg a dokidnak és kérj te is egy vizelettesztet.
4/7 A kérdező kommentje:
13+4 hetes vagyok.Nem volt hasi műtétem és nem is erőlködöm.Csak mikor végeztem,utána érzem,olyan,mint hasmenés után,a petefészkem környékén fáj.Felfázásra nem gondoltam,mert pisilni nem fáj.
2009. jún. 6. 13:30
5/7 anonim válasza:
12:47-es vagyok. Mint, ha magamat hallanám. Nekem is a petefészkeimnél és az alhasam középső részénél fájt. Ha lefeküdtem és megpróbáltam kicsit összegömbölyödni, akkor jobb volt. A pisiléssel nekem sem volt problémám. Szerintem egy vizeletteszttel nem veszítesz semmit.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,akkor úgyis mennem kell jövő héten dokibácsihoz,majd beszélek vele.
2009. jún. 6. 13:42
7/7 anonim válasza:
Sztem csak a méhszalagok nyúlnak. Semmi gond nincs, hidd el! Sok újfajta fájdalom, szúrkálás van terhesség alatt. én is mindenre megijedtem, aztána doki mindig megnyugtatott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!