Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális az, hogy...

Mennyire normális az, hogy nehezen pisilek, és olykor fájdalommal is jár?

Figyelt kérdés

15 hetes babás vagyok. Élég sokat járok pisilni, de nagyon nehezen jön ki. Ejszaka ha nem érzem, hogy kell, tartom reggelig, és akkor nagyon fáj a hasam, szakadozva jön ki... sokszor kevés jön, és nem tudom kituszkolni a többit... elég kellemetlen...

Volt olyan, hogy rózsaszínt pisiltem, de nem véres rózsaszínt, hanem olyan különös, "szép" rózsaszínt(gondoltam arra, hogy valahogy a wc papírnak is köze van hozzá, mert ilyen az is mikor ereszti a színét).

Ám pénteken megyek vizeletvizsgálatra... csak már elég kellemetlen...

2010. jún. 27. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Annak idején az első babám után nekem is nehezen ment a pisilés, mert eléggé felszántotta a belső berendezéseimet és sokat kellett varrni. Persze lehet, hogy elkaptál valami fertőzést, de azt úgyis megmondják egyből és adnak rá gyógyszert, ha úgy van. Ha nem , akkor meg mindig pisilni amikor érzed egyből, aztán egyszercsak helyrejön.
2010. jún. 27. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális, de egy kivizsgálás nem árthat. Nekem pl úgy fekszik a Babám hogy a jobb oldali vesémnél van, épp tegnap nézték Uh-n. Így ott van egy elzáródás az átfolyásnál, ezért jön nehezebben. De ahogy helyezkedik, majd idővel ott is újra felszabadul.
2010. jún. 27. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális az, hogy rózsaszínt pisilsz. Valószínű fel vagy fázva. Menj orvoshoz.
2010. jún. 27. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj előbb a dokihoz, lehet egy felfázás, vesemendence gyulladás, ilyesmi...jobb ha előbb mész, előbb kimutatják, és kezelni tudják, ez ilyenkor nem vicc.

inkább legyen vaklárma.

Pisilni Én is nehezen tudok a terhesség eleje óta, és alig jön vmi, de nem színes...

Jó egészséget!

33hetes km.

2010. jún. 27. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nehezen pisilsz, meg rózsaszínes is, meg még ráadásul fáj is, akkor mindenképp menj orvoshoz, mert valószínűleg felfáztál. Nem jó ezzel várni.

Én volt hogy pirosat pisiltem, mint a meggylé, pedig csak fél napot vártam az orvossal.. Elég ijesztő volt. :S

2010. jún. 27. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!