Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek a terhességi...

Mit tegyek a terhességi rosszullétek ellen? Van valami, amivel enyhíthetném a reggeli és szinte az egész napos rosszulléteimet? Mit kellene ennem, mikor, van valami praktika?

Figyelt kérdés
Hányinger, étvágytalanság, émelygés. Dolgoznom kell és nehezen megy, pedig most van a nagy munkám. A MagneB vitamint meg ma otthon felejtettem. 6+4 hetes.
2010. júl. 19. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ágyba kaptam a férjemtől reggel egy kakaót, meg egy pár szem kekszet. Nekem szerintem ez segített. Addig fel sem keltem.
2010. júl. 19. 11:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Azt én is olvastam, hogy felkelés előtt kell eszegetni pár kekszet és utána jobb. Ezt holnap ki is próbálom, mert nem bírom már a szenvedést! :)

Ma meg kimegyek a patikába és veszek B6 vitamint

2010. júl. 19. 11:43
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket, olvasom is. :)
2010. júl. 19. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én gyömbér teát ittam (friss gyömbér reszelve és abból tea), nem rossz és MagneB6. Bár mindezektől függetlenül minden reggelt végighánytam az első 16 héten, viszont nap közben valamennyire segítettek. Valamint a korpa keksz (Korpovit vagy mi a neve). Ezt később a gyomorégés miatt is ettem, de mondjuk nekem arra nem használt. Ja mert igen, ahogy az émelygés elmúlt jött a másik áldás a gyomorégés, ami végig kitartott :) 7remélem valami beválik Nálad! :) 8hetes manó anyucija
2010. júl. 19. 13:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Beszedtem MagneB6-t, de most megint készen vagyok :((

Egy darabit jó volt. Kollégák még nem tudják, remélem nem veszik észre

2010. júl. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!