Melyik terhesvitamint ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A terhességem első heteimben vagyok. Folsavat, magnéziumot szedek, viszont terhesvitamint nem tudom eldönteni, melyiket.
Valaki a Gravida-t nyomatja nekem, más a Femibion-t, a harmadik meg a JutaVit termékeit. Megőrülök.
Az orvosom nem mondott konkrét márkát.
Nektek melyik vált be? Köszönöm előre is!
2019. nov. 24. 10:16
1/5 anonim válasza:
Elsőnél femibiont. Másodiknál inozitol folsav kombót ittam 2 naponta, vasat c vitaminnal reggelente, ebédhez meg gal K2D3 cseppekket. Olyat válassz amiben nincs A vitamin.
2/5 anonim válasza:
Elevit a legjobb.Azelőtt próbáltam mást,azok nem jöttek be
3/5 anonim válasza:
Nekem a Femibion bevált, igaz mást nem is próbáltam.
5/5 anonim válasza:
Az elsőnél is elevitet szedtem az elejétől a szülés után is egy darabig, hogy elég tejem, meg ne szívja le minden erőmet:) A második terhességnél mondtam a dokimnak, hogy elevitet szedek, mondta hogy az nagyon jó, elég ha minden másnap szedem + magnézium +vas. Szoptatás közben is szedtem egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!