Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti csinálnázok a helyemben...

Ti csinálnázok a helyemben tesztet? Vagy még korai lenne?

Figyelt kérdés
Szóval.. Előző hónapba 3 nappal hamarabb jött a mensim, aránylag rendes volt, csak hamarabb érkezett. Most viszon már 9 napot késik. Bő krémes fehér folyásom van.Kb Állandóan fázom, és fáradtabb vagyok mostanság. A melleim meg szét akarnak csattanni annyira feszülnek. Bevallom félek mert valamilyen szinten ráfogom hogy, stresszelek. Az utóbbi időben párommal semmi kikapcsolódási lehetőség nem vol, és még munkát sem silerült találnom. Egészen máig.. Mert holnap már kezdek egy új helyen. De nem merek tesztelni mert kb ugyan ez volt húsvétkor is és mire tudtam volna tesztelni addigra megjött, így csalódni sem akarok. Kérlek segítsetek, és öntsetek belém egy kis lelket. Köszönöm!

2019. nov. 20. 23:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 9 napja késik, akkor itt az ideje tesztelni. A tüneteid vagy nincsenek összefüggésben a terhességgel (még korai), de nem is ráutalóak, vagy PMS-nek tűnnek.. Drukkolok, hogy a reményeid szerinti eredmény legyen!
2019. nov. 20. 23:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
9 nap késés esetén én már biztos tesztelnék a helyedben.Foleg ha viszonylag szabályos ciklusaid vannak.Nem mondom, hogy tuti terhes vagy mert speciel én terhesen se nem fáztam,se fáradt nem voltam és a melleim sem feszültek igazán nálam ezek inkább pms tünetek szoktak lenni, viszont nem vagyunk egyformák nálad ez simán lehet terhesség is😉
2019. nov. 20. 23:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj. A tünetek viszont nem terhes tünetek,annak nagyon korai lenne még.
2019. nov. 21. 00:09
 4/15 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vesztesz semmit azzal ha csinálsz egy tesztet, még ha korai is lenne
2019. nov. 21. 02:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én tesztelnék a helyedben. Velem is volt ilyen 1x, hogy több mint egy hetet késett, lehet a stressz... Mindig rendszeres ciklusom vanm

Nekem negatív volt a teszt. Aztán mire mentem volna orvoshoz meg is jött.

Majd írd meg az eredményt :)

2019. nov. 21. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5! Bunkó vagy! Legalább van munkája!
2019. nov. 21. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
Addig a pillanatig van munkája, amíg ki nem derül, hogy terhes. És eddig munkanélküliként dolgozott a teherbeesésen. Meg kéne simogatni a feje búbját?
2019. nov. 21. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerheted az anyagi körülményeit.

Nekem nyilván sza rlenne ha NEM Kapnék semmi penzt

De nem tudhatod hogy a férje mondjuk jól keres és nem szorulnak rá?!

2019. nov. 21. 11:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztunk a baba témán. És nem tehetek róla hogy eddig nem vettek fel sehova sem ahova beadtam a jelentkezésemet. És most végre megkaphatom az állást. Ha nincs baba akkor is kell a munka. Ha van baba akkor meg nincs munka. Nem gondoltam volna hogy, pont most sikerülne be.. Ha eddig sem sikerült mikor dolgoztam is.. Plussz betegsegből kifolyólag úgy voltam hogy, reménytelen a baba mivel kóros anémiám, és thrombocytopeniám van.. És gratulálok neked hogy, ennyi negativitás szorult beléd! Remélem a te gyerekednek is ezt tanítod! (Remélem érzed az iróniát..) Arra nem is gondolsz hogy, valakinek lehet csak nagyon kicsi esélye van az életben egy gyermekre?!
2019. nov. 21. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A helyzeted a rendszeres menstruáció miatt annyira nem súlyos, nem okoz terméketlenséget. Tesztelj, és írd meg, hogy mi van. Sok sikert!
2019. nov. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!