10 kg hizas a 27. hetig? Eyaltalan nem eszem sokat es rosszfele kajakat, megis egyre csak jon fel. Hatalmas a hasam. Volt meg valaki igy?
30 eves vagyok, kis sulyrol kezdtem a terhesseget (52), viszont jo nagy apja van a gyereknek, ultrahangokon pedig mindig nagyobbacska babanak latszik, 3. gyerek. A masik ketto terhessegem a 20as eveimben volt, akkor nagyobb sulyrol indultam es ilyen 15 kilokat hiztam a vegere, meg nagyon vizesedtem.
Most is latok mar magamon vizet, foleg a nap vegen.
Szerintetek sok? Amugy nincs jo etvagyam, probalok sok folyadekot inni es sok gyumolcsot enni hussal, a zoldsegeket nem kivanom es puffadok toluk. Tesztat szoktam meg enni, ami szenhidrat, esetleg rizst, de inkabb a hus+gyumolcs+tejtermek kombo megy. Keveset, mert nagyon ugy erzem, oriasi a hasam es nem fer el benne normalisan a kaja is :O Es jon fel a gyomorsavam, ha tobbet ettem, mint egy kisvereb.
Szedek terhesvitamint es magneziumot.
A cukrom, verkepem tokeletes.
Picit sok sztem, de nem vészes Kategória.
Majd leadod és sok lemegy a szülessel is.
Ennek majdnem a fele a baba és a tartozékai
Bár már tapasztalt vagy tehesség terén, de lehet tudok újat mondani. Ugyanis én kb pont így voltam. És állandóan csesztetett a védőnő... vegül 18 kg-al mentem szülni.
A baba 6 hetes koráta már csak 5-6 kg volt rajtam 3-4 hós korára alig 2-3 kg. Most 9,5 hónapos. Már nincs rajtam felesleg.
Viszont a bőrömet sajnis megviselte a dolog. Na de ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!