Melyik héten tudják biztosan megmondani, hogy fiú vagy lány lesz?
Ha jól helyezkedik a baba, akkor meg tudják mondani, ha nem, akkor vagy tippelnek vagy nem mondják meg.
Nekem a nagyobbik fiam olyan jól terpesztett, hogy a legelső ultra hangon, a 10. héten megmondták hogy fiú, nincs is kérdés 😂
A kisebbik fiamnál folyton belógott a köldökzsinór így a 12. Héten csak találgatni lehetett, de az orvosommal addig piszkáltuk hogy végül a 16. Héten elkaptuk hogy tényleg fiú.
A lányt a 12. Héten megmondták, ő is szépen feküdt.
Benne vagyok egy babavárós csoportban, ahol megmondták az egyik lánynak a 12.héten, hogy lány lesz.... erre a 24-diken kiderült, hogy fiú :D
Mi Panorama tesztet csináltattunk. Ott tuti megtudod. A 19. heti uh meg igazolta. Nekünk a 12. hetin nem látszott semmi.
Nem tb támogatott.
Panorama Plus 169 000 Ft
Panorama +22q 189 000 Ft
Panorama Extra 209 000 Ft
Panorama Premium 249 000 Ft
A 12. hétig a lányok és a fiúk teljesen egyformák ott lent. Akkora alakulnak ki a külső nemi jegyek. Addig csak maximum tippelni tudnak, hogy mégis mondjanak valamit.
Nálunk a lányom takarta magát, 18 hetes uh-n rákérdeztem, de azt mondta doki, hogy nem látja. 24. héten mentünk 4D-re, ott tudtuk meg a nemét, de ott is sokat játszadozott a szonográfus, mire megmutatta magát.
A fiammal a 19. héten voltunk 4D-n, ő ott beterpesztett, még nekünk laikusoknak is egyértelmű volt amit látunk, nem volt kérdés.
Akkor biztos ha kint van!
(van olyan ismerősöm akinek végig lányt mondtak, aztán a szülőszobában jött a meglepetés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!