Ha 16-17 hetesen nem tudják megmondani a nemét akkor valamivel valószínűbb, hogy lány?
16-17 hetesen még nem olyan biztos, amit ott látnak, ott még sok mindent el lehet nézni, van, hogy ha olyan pózban van a baba, akkor nem lehet megmondani.
Én sem tudtam még, hogy ennyi idős terhesen mi lesz, fiú vagy lány, sőt a 20 hetes uh-n mondtak egy bizonytalan talán fiú lesz, majd utána sem látták, egészen a 33 hetes uh-ig kellett várni, hogy megtudjuk, hogy akkor most mi is lesz valójában, hát kisfiú lett és akkor sem láttuk a kukacát, mert pont úgy feküdt, csak a kis golyóit, de hát ugye az sincs a lányoknak, szóval egyértelmű volt.:)
Nekünk a kórházi 18 hetes genetikai uh-n azt mondták úgy néz ki hogy kislány, másnap a magándokim nem látta mert takarta magát. Jövőhéten leszek 22 hetes megyek megint a magándokihoz és remélem hogy nem lesz szégyenlős a picikénk.
Én magam részéről a különböző jóslásokban nem hiszek pl. hogy ha kerek a hasad akkor lány ha hegyes akkor fiú. Ismerősömnek hegyes volt a hasa és lánya lett. Ennyit a jóslatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!