Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Melyik jelentés valószínűbb?
Igazából egy bizonyos szöveg jelentése érdekelne,amit egy fiú mondott nekem mikor meg akarta szakítani a kapcsolatot.
Miután elmondta,hogy nem fogunk többet beszélni,utána én kérdeztem hogy :ez komoly? .Mondta hogy igen,stb.
Na és,ami inkább érdekelne engem: Azt mondta hogy én éljem az életem,ő is az övét.Meg hogy ne sírjak.
És,abba akarta hagyni az egészet,a beszélgetéseinket.De,mikor még utoljára rákérdeztem hogy akkor ennyi,stb..akkor azt mondta hogy nem.
Hogy nem,és hogy pár nap múlva jelentkezik.Gondolom időre volt szüksége.
Pár múlva jelentkezett,és még utána is sokszor beszéltünk.
Egy ideje sajnos elég ritkán tudunk,de eddig volt hogy ő kezdeményezett,többször is.Máskor én.
A kérdés:Amiket akkor mondott,azok mire utalnak:
1.arra,hogy már nem volt kedve velem beszélni,nem annyira tartott fontosnak
2.vagy arra hogy szeret(ett) de jobbnak látta ha abbahagyjuk?
Még egy második kérdés:Az,hogy "időt kért" és végül nem szakította meg a kapcsolatot,illetve később kétszer kezdeményezte a beszélgetést,jelentheti azt hogy szeretett,vagy még mindig gondol rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!