Névválasztás!? A Rácz családnévhez keresek aranyos kislánynevet. Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 12:00
11/19 anonim válasza:
Én Emmát Hannát nem választanám, mert nagyon sok van most belőle, gondolj bele, bemész az oviba majd, szólsz hogy Emma/ Hanna, és 4-5 kislány fog rád nézni :D
Szonja, Emília lehet becézni Emi nek, Fanni , Natália /Nati,Natus Jázmin
12/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem a Vanessza, Rebeka, Valentína, Marietta is szép név és szerintem illik is hozzá:)
37h Km
13/19 anonim válasza:
hát szerintem Erika. Ez úgy illik a Ráczhoz. Majd írd meg mit választottatok:)
15/19 anonim válasza:
Szép név a Luca, de nem a Rácz után.... nagyon "ciccegős", mindkettő rövid ráadásul.
Pl. Vivien jól hangzik
16/19 anonim válasza:
Viktória sztem menne a vezetéknevetekhez!Az én kislányom is Viki,ez gyönyörű név és a jelentése is az! :)
18/19 anonim válasza:
Szia! Nekem a Vivien ugrott be elsőre. Rácz Vivien. Ráczból sok van, így én valami ritkább nevet választanék hozzá. A Luca szerintem sem megy a Rácz után.
19/19 anonim válasza:
Adrienn!!Nekem egyből az ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!