Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki úgy, hogy otthon...

Volt valaki úgy, hogy otthon kellett mérni a vérnyomást terhesség alatt? És ha otthon alacsony dokinál magas mit csinálnak,24órás vérnyomásmérőt tesznek rám? Az, hogy működik?

Figyelt kérdés
Izgulós vagyok alapból,dokinál kb.148,otthon 117 a vérmyomásom.Tapasztalatokat előre is köszönöm.
2019. nov. 6. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,igen ettől tartok amit Te is írtál,h.a gyógyszer annyira lehuzza majd,hogy rosszul leszek.Talán ha látja miket mérek megúszom.Most minden nap kb 5ször mérem.
2019. nov. 6. 22:15
 12/14 Coffelia ***** válasza:
100%
Nekem 140 volt a dokinál, közvetlenül azután, hogy úgy beszélt velem, mint egy rossz gyerekkel. Azonnal felküldött a kardiológiára, kaptam 24 órás mérőt, ami igazolta, hogy semmi bajom. Orvost váltottam, aki normálisan beszél velem és partnerként kezel. Nagyon jó volt nála szülni, megbíztam benne.
2019. nov. 6. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellett félidőtől vérnyomásnaplót vezetni, és igazából utólag nem is bánom. Hirtelen ugrott fel az addigi 120-akról 170-re. Így sikerült a toxémiát még az elején elkapni. Orvosom szerint aznap pár órával később már a mentő vitt volna be a vérképem alapján, így pedig mivel kiírt előtt 2 nappal voltunk egy gyors császárral megoldódott minden. "Minek kockáztassuk meg hogy rosszabbul lesz, ha megelőzhető? Ez a két nap már nem oszt vagy szoroz." :D
2019. nov. 7. 08:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen.Én is azt mondom ha kell mérem.Kiváncsi vagyok mit szól majd a füzetemhez.Mérem mint a kisangyal :D.Ma voltam vérvételen persze izgultam mint mindig.Mértem 135 haza jöttem ettem mértem 115 volt.Olyan jó lenne egy szinten tartani.Nekem is mindták fejbe dől el,aha én mondogatom dokinál nem lesz magas aztán puff magas ott.Úgyhogy méregetem,nincs mit tenni.
2019. nov. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!