Terhesség és szülés tapasztalatok alacsony nőknek?
Figyelt kérdés
Leginkább a 150-155 centi magas nők tapasztalataira lennék kíváncsi, hogy nehezebb volt-e a terhességük a magasságuk miatt. Sajnos elég alacsony vagyok, keskeny a csípőm is, mire számíthatok a terhesség során? Keskeny csípő miatt szokott általában fennállni a relatív téraránytalanság, ami miatt császár lesz?2019. szept. 27. 20:04
1/8 anonim válasza:
156cm vagyok.Nem volt gond a terhessegemmel.Faros volt és teraranytalansag is fennállt 4 kg babának született.
2/8 anonim válasza:
Kimaradt 😂 császárral szültem.
3/8 anonim válasza:
153 centi vagyok. A terhességem egy álom volt. A legvégén sem éreztem tehernek. Császárral szültem, de nem azért mert nagy volt a baba, hanem mert túlhordtam és rosszul reagált az oxi tesztre.
4/8 anonim válasza:
156cm vagyok, vékony, természetes úton szültem nem volt semmi gond.
5/8 anonim válasza:
152 cm vagyok, könnyű terhességem volt, nem befolyásolt semmit a magasságom :)
6/8 anonim válasza:
Barátnőm ekkora. Annyi volt neki, hogy mivel pici kb 5 hónaposan volt akkor a hasa amivel arányaiban egy magas nő szülni megy. De lehet ez csak egyedileg nála volt így. Most már nemsokára szül, úh nem tudom még, császár lesz e.
7/8 anonim válasza:
Utolsó, én 156 vagyok, még csak 4 hónapos, de nekem például semekkora hasam sincs... Ugyanazokat a farmereket és pulcsikat hordom,mint a terhesség előtt. Hogy milyen lesz a szülés, az még képlékeny... Egyelőre rálóg a méhszájra a lepény, és ha így marad, tuti császár. 😒
8/8 anonim válasza:
Nyugi a legtöbbeknek elmozdul a lepény, mikor ugrik egyet a has növekedésben. Drukkolok, hogy nálad is így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!