Progeszteront kell szednem, alacsony progiszint miatt. Mi van ha abbahagyom?
Nekem is kevés volt a progeszteron, két terhességem is elhalt. Missed ab műtét lett a vége.
A harmadiknál kaptam utrogestant. A 12. hétig használtam, utána fokozatosan leállhattam. A hányinger, állandó émelygés nem múlt el, a szülésig hánytam naponta egyszer-kétszer.
Szóval, lehet, hogy ha abbahagyod, attól a rosszullét megmarad nálad is, viszont a hirtelen progeszteronszint csökkenés miatt a baba szinte biztos nem marad meg.
Én is szedem, de már előtte is baromi rosszul voltam. Nekem ráadásul rátesz, hogy a Duphaston laktóz tartalmú én meg lakózérzékeny vagyok. Laktáz enzimmel egész elviselhető.
Én nem hagynám abba a helyedben ha meg akarod tartani a babát, főleg, hogy nincs rá garancia, hogy attól vagy rosszul vagy jobban lennél nélküle.
Én is így voltam. Utrogestant szedtem és hívtam a dokim, h mi legyen. Azt mondta akkor mostantól használjam hüvelybe. (ugyanis oda is lehet) és ennyi.
Beszélj az orvosoddal, hátha megoldhato h felirja neked, ha nem ezt szeded.
Ha abbahagyod 12 hét előtt vagy 14
Hét előtt és hirtelen, akkor a babád meghalhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!