Vérzek sajnos tegnap òta, mindennek vége?
Csak kitartást tudok kívánni. Nekem 6. héten kezdődött a barnázás. Ugyanúgy ügyelet, progeszteron, pihenés. Nekem azt mondták mivel semmi kórosat, bevérzést nem látnak az uh-n esélyes, hogy csak egy kis tapadási rendellenesség, amit jó eséllyel a progipótlás orvosol. Egy hét kellett a teljes maszatmentességhez. Jelenleg 9 hetes vagyok és tünetmentes. Még egy hetem van a kontrollig, meglátjuk... csak reményem van nekem is, hogy minden oké odabenn.
A kisfiammal is így indult, még be is fektettek vele, végül egészségesen megszületett. De tény, hogy ha más a baj (pl vmi genetikai gond) a vetélést nem akadályozza meg a gyógyszer. Augusztusban volt egy kémiai terhességem, 5 nap késéssel végül megjött. Akkor azt mondtam jobb így, mintha később kiderül, hogy beteg vagy egyszer csak nem fejlődik tovább.
Köszönöm a válaszokat.
Kitartás neked is. Remélem minden rendben lesz. Gondolom ha nem a progeszteron a probléma akkor hamarosan kiderül. :( Nagyon félek. Elképzelhető vajon, hogy 1-2 hét szogorù fekvés megoldja? Ha elmùlik a vérzés talán mehetek dolgozni? Van egy 10 éves kisfiam is..neki suli, edzés. Hozni vinni én szoktam. Férjemen kìvül más segìtségem nem igazán van, de ő a munakrendje miatt sokszor nincs itthon éjjel..nappal alszik, hétvégén is dolgozik.
Kitartás
Minnél több pihenés
Én is így voltam, most 25 hetes a pocakomban.
19 hónap lesz köztük, tehát a nem emelés és pihenés nekem is nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!