Alváshoz valami segítö ötlet 37 hetes kismamának?
2-3 hetente ossze-vissza alszok.
Van, hogy elalszok a normalis, szokott idoben (22-22.30), de az ejszaka kozepen fennvagyok 3-4 orat.
Van, hogy hiaba fekszek le idoben, nem tudok aludni hajnali 1-2 oraig sem.
Van mikor felebredek 2-3-orakor, es annyi volt az alvas.
Napkozben be-beszunnyadok 10-20 perc tobbszor is. Majd 3-4 nap utan mikor mar teljesen kimerultem atalszom az ejszakat. Utana kezdodik elorol.
Csalan kiutesem van, ami elojon a fejboromon+hajhullas ha nem alszok eleget. A terhesseg miatt a gyogyszert nem szedhetem.
Van valakinek valami termeszetes, alvast segito praktikaja?
Én sem tudok aludni már hetek óta.. fáj a pocim is amikor átfordulok a másik oldalra, fáj a derekam is a súlytól.. nekem is jó lenne valami praktika. Ilyenkor mindig fent vagyok, 6kor kezdődik a Jóbarátok, azon általában hamar elalszom..
36 hkm
Szülés! Utána aludnal, de már nem tudsz.
6eves lesz a nagy fiam, sokat ejszakaztunk vele. 3eves volt mire aludt éjjel. Ma addigra én már úgy megszoktam h órákat ébren voltam éjjel. 2honapos a kicsi, rettentően szenvedtem a nyáron a melegben. Alig aludtam, két óránként pisijarat... Aztan nem tudtam vissza aludni. Megszultem, most csak akkor kelek mikor eszik és pillanatok alatt zuhanó vissza alvó módba. Na jó, most ég, órája a telom nyomkodom ő meg alszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!