Állandóan már napok óta ég fáj a gyomrom, keveset eszek de még is teltségérzetem van Valaki esetleg valami praktikát gyomor égés ellen? Kefirt próbáltam de nem jó, meg a renniet
Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 19:56
1/5 anonim válasza:
Pirítós, keksz is kiváltja? Nekem kekszre jobb szokott lenni a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Háztartási keksz, vagy egy pohár tej! Vagy a kettő kombinációja.
4/5 anonim válasza:
Rennie-t ajánlott nekem első körben a dokim ugyanerre és bevált.
5/5 anonim válasza:
Nekem is sok volt a savam mikor kisfiammal voltam terhes. Kb a 14hettol a 26.ig. eleg szar volt, de olyan dolog segitett amit en se gondoltam volna. (Baratnom ferje refluxos, o ajanlott) ez a citrom! :) minden kaja utan mikor ereztem, hogy nem jo, magaban egy negyed citromot megettem. :) a citromos viz stb gyenge volt. Ez hasznalt csak. Illetve salvus vizet ittam még.
Remelem hasznal neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!