Ti az első ultrahang előtt nem kételkedtetek az embrió/magzat létezésében?
Mindenki fél,nem csak az elsőtő,hanem az összestől,hogy egészséges e a baba.Nem a létezésében nem hittem,hanem féltem nehogy elvetéljek,mivel előtte már volt.
29htk.
Dehogynem..
A 2. Terhességnél még jobban, pedig itthon vannak korai vizsgálatok.
inkább azt mondanám h itthon viszik túlzásba (paráztatják a anyákat mert az üzlet nekik!)
inkább az a jó ha nem piszkálják a gyereket feleslegesen
amúgy nyugi ha nincs extra tünet valszeg nincs baj
nem parázz mert a sok stressz hormon inkább árt mint használ. :)
De jó hogy nem csak én érzek így, azért ez megnyugtatott, köszi!
Annyi hogy nekem hamar el kellett mondanom a munkahelyen mert emelgetek és létrázok, és azt tilos a vállalati szabályok szerint terhesen. És mindenki kérdezget, hogy "hogy van a baba?" meg hasonlók és mivel semmit se tudok, a kérdés is frusztrál. Azt szoktam válaszolni, hogy gondolom jól, nem tűnik úgy mintha bármi rosszul alakulna.
Én korán, a pozitív teszt után azonnal mentem dokihoz, korábbi vetélés miatt progeszteronért. Akkor semmit nem látott, annyit mondott, hogy hol van a felritkulás, ahol majd lesz a baba, ha lesz. Ekkor én is azt hittem, hogy beképzelem az egész terhességet. Plusz ha mégis üres a petezsák, az is terhes tüneteket produkál.
Utána elmentem a 8.héten, a szívhang miatt. Hálistennek van 🙏
Én is rettegek a genetikai miatt, de teljesen jól érzem magam, bízom benne, hogy a gyerek is jól fejlődik.
Barátnőm Dániában szült 3gyermeket, nekem ő mondta, hogy kint feleannyi vizsgálat nincs, mint itthon. És a magándoki sem divat, mindent szépen megcsinálnak a kórházban. Arra van a tb.
Igen itt is. Vanni van magándoki de nem annyira az egyszerű embereknek.
4 nap és kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!