Igaz, hogy valaki testének előnyére válik a terhesség?
Figyelt kérdés
Itt értem azt, hogy pl úgy átformálódik a test, hogy esztétikusabb.
Egy barátnőm picit husi volt a Baba előtt, most meg tűbe lehet fűzni, holott már nem is szoptat. Egy kolléganőm csinos volt de formátlan, a kisfia után lapos hasa lett és formás picit"eros "alsó teste.
Nektek mik a tapasztalataitok?
2019. nov. 2. 21:59
11/16 anonim válasza:
Utolsó, teljesen rosszul látod. Mindneki leirta ő maga, hogy járt, hogy alakul..ennyi. Nincs mit dramatizálni.
12/16 anonim válasza:
Létezik. A terhes nők nagyon szépek.
13/16 anonim válasza:
11 nem dramatizaltam túl. Elemeztem a válaszokból jövő adatokat. Aki piszkafa volt, jobban néz ki plusz kilókkal. Ez volt a konklúzió. Melyik része nem helytallo az itteni válaszok alapján?
14/16 anonim válasza:
Mindenki a saját nevében tud írni, aki előtte piszkafa volt (kösz a degradáló kifejezést) az nem tudja leírni hogy mennyivel csinosabb pedig előtte telt volt..és az meg hogy más szerint ki csinosabb ki nem az sem érdekel senkit, mindenki a saját nevében tud nyilatkozni. Szóval mi bajod van? Ha megfeszülök sem lesz más tapasztalatom de ezzel egy percig sem azt mondtam hogy neked vagy másnak sem lehet
15/16 anonim válasza:
Jesszus. Nekem semmi bajom nincsen. Összegeztem az elhangzott tapasztalatokat és celoztam ra, hogy érdekes, hogy átlagos testalkatúak nem nyilatkoztak úgy hogy nekik jót tett volna a terhesség. Ez rad nézve hol degradáló? Vagy bárkikre? Jesszus menj dokihoz ha üldözési mániád van. De tényleg. Én pusztán vártam, hogy esetleg azon az egy típuson kívül akin elfért pár plusz kilo , más is pozitívan megnyilatkozik. Ez nem igen történt meg.
16/16 anonim válasza:
Ahhoz sokkal több nőt kéne kikerdeznixbkgy egy átlagot levonj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!