Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy valaki testének...

Igaz, hogy valaki testének előnyére válik a terhesség?

Figyelt kérdés

Itt értem azt, hogy pl úgy átformálódik a test, hogy esztétikusabb.

Egy barátnőm picit husi volt a Baba előtt, most meg tűbe lehet fűzni, holott már nem is szoptat. Egy kolléganőm csinos volt de formátlan, a kisfia után lapos hasa lett és formás picit"eros "alsó teste.

Nektek mik a tapasztalataitok?

2019. nov. 2. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, teljesen rosszul látod. Mindneki leirta ő maga, hogy járt, hogy alakul..ennyi. Nincs mit dramatizálni.
2019. nov. 3. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. A terhes nők nagyon szépek.
2019. nov. 6. 07:33
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
11 nem dramatizaltam túl. Elemeztem a válaszokból jövő adatokat. Aki piszkafa volt, jobban néz ki plusz kilókkal. Ez volt a konklúzió. Melyik része nem helytallo az itteni válaszok alapján?
2019. nov. 6. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját nevében tud írni, aki előtte piszkafa volt (kösz a degradáló kifejezést) az nem tudja leírni hogy mennyivel csinosabb pedig előtte telt volt..és az meg hogy más szerint ki csinosabb ki nem az sem érdekel senkit, mindenki a saját nevében tud nyilatkozni. Szóval mi bajod van? Ha megfeszülök sem lesz más tapasztalatom de ezzel egy percig sem azt mondtam hogy neked vagy másnak sem lehet
2019. nov. 7. 00:55
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
Jesszus. Nekem semmi bajom nincsen. Összegeztem az elhangzott tapasztalatokat és celoztam ra, hogy érdekes, hogy átlagos testalkatúak nem nyilatkoztak úgy hogy nekik jót tett volna a terhesség. Ez rad nézve hol degradáló? Vagy bárkikre? Jesszus menj dokihoz ha üldözési mániád van. De tényleg. Én pusztán vártam, hogy esetleg azon az egy típuson kívül akin elfért pár plusz kilo , más is pozitívan megnyilatkozik. Ez nem igen történt meg.
2019. nov. 7. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz sokkal több nőt kéne kikerdeznixbkgy egy átlagot levonj. :)
2019. nov. 7. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!