Hajhullás és szőrösödés terhesen?
Úgy tudtam, szülés után fog hullani a haj, nem pedig terhesség alatt. Most vagyok 17 hetes és borzalmasan hullik a hajam, gyakorlatilag ameddig fésülöm, addig jön mindig pár szál. :( Ezzel az a probléma, hogy mindig is kevés, vékonyszálú hajam volt, tehát így is alig van hajam. Eddig minden ismerősöm azt mondta és láttam is, hogy terhesség alatt gyönyörű, erős hosszú hajuk nőtt.
A másik probléma, hogy elkezdett szőrösödni a hasam, a mellkasom, a melleim. Borzalmas. :(
Tehetek ezek ellen valamit?
A hormonvizsgalat jó ötlet szerintem is.
Nekem kezelt pajzsmirigy alulmukodesem van, és babát is varok, nekem a hajam nem hullik, gyorsan nő, ahogy a körmeim is, és hát mindenfele a szőrök is. Bár nem zavaró mértékben. :) szóval gondolom minimálisan normális, de ha Te zavarónak ítéled meg, akkor érdemes lenne dokival átbeszélni. :)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!