175 centihez 75 kiló tényleg sok 32 hetesen?
Figyelt kérdés
Tegnap hallottam hogy 2 kolléganőm lekocázott. Eddig teljesen jól éreztem magam a bőrömben.2019. nov. 2. 19:11
11/13 anonim válasza:
Nekem ismeretlenül is rosszul esik amit neked mondtak. Én tavaly 64kgval kezdtem kb 76kgval fejeztem be es 178cm vagyok. Nah ez kb a te adatod. Én csak azt hallgattam h dehat hol a hasad nem is latszik semmi :) a vegere neztem ki kb felidos terhesnek. A kislanyom 2,8kg volt. Ugyhogy nemhogy nagy nem vagy de szerintem még atlag alatti is a hizasod. :)
12/13 anonim válasza:
Nem sok. Én 171 cm vagyok és 65,9 kg. 28 hetes vagyok. 61,8-ról indultam. Es már engem is kovereztek le. Szóval ne foglalkozz vele. Milyen legyen az ember terhesen ha nem gomb alakú? 🤦🏼♀️🤣
13/13 anonim válasza:
Dehogyis sok. Aki meg egy terhes nőt lekocáz annak egyéb gondjai vannak és valószínűleg a baba miatt növő hasadra értették, ami duplán szánalmas,de talán megnyugtat. Én is egy az egyben így vagyok mint te, 65kg 175cm kiindulás de lássuk be ez atlagon aluli vekonysag. Én szerintem legalábbis túl vékony voltam (alkati). Most a 36. A héten vagyok 79kg és szerintem tök jól nézek ki, szépen eloszlik, végre van egy kis combom stb. Egyáltalán nem vagyok kövér...én is kérdeztem az orvosokat, mert számszerűsítve soknak hangzik amit felszedtem, de mindenki azt mondta, hogy ahonnan indultam ez teljesen normális, hogy szüksége van a testemnek többre és megkőti (nem is eszek többet,csak simán már megmarad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!