Szerintetek 152-centihez mennyire sok az 57-kiló?
Egy icipici felesleg még van, de kövérnek nem mondanálak. Bár nem láttalak, van akinek jól áll ez a kis husi.
2019. febr. 16. 11:23
Nem tudjuk, milyen testalkatú vagy, de mindenképp van rajtad felesleg. A 86-hoz képest viszont fényévekkel jobb a mostani testtömeged, gratulálok a fogyáshoz!
2019. febr. 16. 12:04
Kicsit sok, de nem vészes. 86 kilóról 57-re lefogyni nem akármilyen teljesítmény, elismerésem! Ha ezt a súlyt tartani tudod, nem lesz baj.
2019. febr. 16. 12:13
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vaszokat,igyekszem még le adni egy 5-kgt
50 kg alá nem kell menni, de most is csinos lehetsz amúgy. Közel 30 kg-ot leadni pedig nem semmi, gratulálok hozzá:)
Alma alkatúként amúgy sajnos hasad az mindig lesz. Én is az vagyok, ugyanilyen magassággal, 42 kilósan is látszott, persze lehet izmot erősíteni stb, de teljesen eltűnni sosem fog.
2019. febr. 16. 12:32
Egyáltalán nem sok. Feleslegnek sem mondanám, ha te így elégedett vagy a külsőddel. Hiszen közel sem olyan testsúlyról beszélünk, ami mondjuk káros lenne az egészségedre vagy ilyesmi. Nem kötelező mindenkinek Barbie baba kinézettel rendelkeznie.
2019. febr. 16. 12:57
Attól függ, hogyan oszlik el, milyen az izom-zsír tömeg aránya.. Én ekkora magassághoz vagyok jelenleg 52 kiló, diéta kezdetén voltam 55, a csípőm tájékán volt egy pici zsírréteg.
2019. febr. 16. 13:47
A súlyoddal semmi gond nincs szerintem, az pont jó, csak a magasságod nagyon kevés. Ha teheted nőj még 10-15 centit.
2019. febr. 16. 14:25
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már azt nem tehetem mivel 24-évey vagyok szerintem már nem növök ezen már nincs segìtség viszomt magassarkút tudok viselni max az segìt!:-)
Személyesen kérdezz meg valakit, ne az interneten kép nélkül. A képedet meg végkép ne küld el senki ismeretlennek!
24 évesen csak van egy valaki, akiben megbízol és pártatlan, ha más nem, a háziorvosod, vagy bármelyik személyi edző egy gymben.
A BMI-t meg gyakorisok és a sarlatánok imádják, de valóságban csak ökölszabályként lehet használni. Én 20% testzsírral BMI szerint 2es típusú obíz vagyok. :) Csak röhögni tudok azokon, akik komolyan tudják venni a BMI-t.
2019. febr. 16. 16:12
Kapcsolódó kérdések: