Inzulinrezisztenciás kismamák! Ti miket esztek?
Tartottam a 160g szénhidrát diétát.
De ez nem jelenti azt, hogy soha nem ehetsz fehér lisztes sonkás pizzát, csak nem mindegy, hogy mikor és mennyit.
Javaslom, hogy saját kézzel készítsd el (teljeskiőrlésű fehér tönköly liszt is van ám :)), számold ki mennyi fér bele és egyél, akár 3 napig ebédre! :)
Nem leszek kedvenc a vaskalaposok között,de azért leírom.
Énis azon az elven vagyok,hogy kötelező tartani a diétát terhesen is,sőt még szigorúbban,mert már nem csak magadért vagy felelős.
DE!
Én sem tudtam,tudom tartani. AZ időket egyáltalán nem,mármint,hogy 3 óránként egyek,számolni nem számolok semmit(jó nagyjából szemmértékre már tudja az ember),
és nekem is nagyon sok fehér lisztes dolog csúszik le.
Én alapvetően csak zabliszttel főzök,mert ráadásul a férjem gluténmentesen eszik. Ezzel nincs is bajom,a pékárukat is igyekszem TK-t enni,de néha egy jóképű fehér zsemle,vagy vajas kifli lecsúszik,mert nem akarok ellenállni neki.
Viszont a sok cukros bénaság jelen van az életemben :( ezt sajnálom is,de ezekről lemondani nagyon nehéz. Nem mindenki olyan penge,hogy simán nemet mondjon rá.
előre hozott terhelésem volt a 20.héten,mert a lombikom előtt is meg egyébként is borzalmas eredményeim voltak.
Jó,mondjuk én keresztény vagyok,sokat imádkoztam,hogy jó eredményeim legyenek :D de full komolyan, és ha hiszitek ha nem, ahelyett,hogy romlott volna,javult, nagyon sokat!!!!!!!!!
Aztán beszélgettem egy IR barátnőmmel,meséltem neki,és mondta,hogy neki is így volt,terhesen voltak a legszebb eredményei! mondta is neki az orvosa viccesen,hogy legyen inkább terhes mindig,mert akkor szépek az értékei :)
Nem buzdítok senkit erre a hanyagságra,ez érték függő,meg hogy vagy tőle ha eszel ilyet. mérd utána a cukrod stb. tehát odafigyeléssel sztem lehet ilyesmit enni,csak mértéket kell tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!