Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akiknek van szivhang...

Kismamák, akiknek van szivhang figyelőtök, ti milyen gyakran hallgatjátok otthon a picit?

Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Én mikor már hallható volt a szívhang akkor vásároltam egyet. A nőgyógyászom mondta hogy ha a pici nem mocorog,ha épp olyan napja van akkor nyugtatásként hallgassak rá hogy minden rendben van-e. Általában ekkor használtam ha nem volt kedve mozgolódni. De volt mikor hébe-hóba csak ugy hallgattam,mert imádtam hallani.
2019. okt. 31. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem volt.4x vettem elő a terhesség alatt, mikor volt pár nyugisabb napja és nem éreztem mozogni, akkor megnyugtatott, hogy hallom rendben van.
2019. okt. 31. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Eddig háromszor hallgattam rá. 29 hetes vagyok. Mindenesetre megnyugtat a tudat, hogy van itthon szívhangfigyelő.
2019. okt. 31. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tudom pontosan megmondani mennyiszer, de mielőtt mozogni kezdett volna,majdnem minden nap, mert megnyugtatott. Épp csak rátettem a hasamra, könnyen, gyorsan megtaláltam legtöbbször, és már le is vettem. Mióta érzem a mozgást, azóta nagyon ritkán, amikor nyugisabb napja van, kb 3x. Meg egyszer, amikor a szüleimnek megmutattam az unokájuk szivhangjat. :)

24 hkm.

2019. okt. 31. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Kb 3szor hallgattam rá,mikor passzív volt
2019. okt. 31. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Én minden nap!Megkérdeztem a dokit nem káros.Mióta mozog nem használjuk!
2019. okt. 31. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Én 3-4 naponta! Igaz még csak most kezdem érezni (21.héten vagyok). Ha már többet fog mozogni szerintem nyugodtabb leszek. De a dokim mondta, hogy a 20.hétnél előbb ne nagyon próbáljam ezzel az itthoni szivhangfigyelővel, és igaza is lett... 20. Héttől találtam meg már egyértelműen!
2019. okt. 31. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Amíg nem mozgott, addig sokszor hallgattam rá. (12 hetes terhes voltam, amikor meg ettem, 20 hetesen kezdtem el érezni) volt 2 vetelesem ezért megnyugtatott, 2-3naponta biztos, hogy hallgattam.

Utana csak lusta napjain hallgattam meg őt. :)

2019. okt. 31. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
4 hete vettük kb.eddig hetente egyszer hallgatuj meg! De mindig mikor érzékeli előbújik vagy nem tudom mi történik. Az első pillanatban megtaláljuk után kereshetjük bármerre már nem találjuk.Ma este megint hallgatolózunk! 19 hetes kismama.
2019. nov. 1. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!