Szívhang hallgatód van otthon?
Állítólag olyan nekik, mintha a metró húzna el mellettük.
És érezhetően is utálja a Picurkám, mert mindig odébb úszik, ha hallgatózom. Most még eléggé össze-vissza érzem a magzatmozgásokat, ezért egy héten akár kétszer háromszor is hallgatózom. Apa rám szól, hogy ne maceráljam a Kicsikénket, és én is tudom, hogy nem szereti, na de nagyon megnyugtat, és hát nem esem túlzásba, mert egyből megtalálom Őt........max vagy 10 másodperc amíg zaklatom.
22 hetes
Szia, En nem birtam ki hogy ne vegyek.. Addig hasznaltam kb hetente 1* amig nem ereztem a mozgasat.
A dokik viszont arra felhivjak a figyelmet, hogy ne kezdjunk el ez alapjan szivhangot szamlalni vagy kovetkezteteseket levonni mert az otthoni hasznalat nem annyira megbizhato mint egy orvosi vizsgalat. Angliaban sok gond volt mar felreertelmezett hangjelekbol.
Nekem is van, mar az elso babamnal is hasznaltam. Az elso magzatmozgasig kb hetente, utana ritkabban. Most is igy van ez, csak akkor szedem elo, ha hosszabb ideig nem erzem a babat (nehany ora). A 28. hetben vagyok es kb harom hete hallgattam utoljara szivhangot.
Az arat azert nem irom, mert en kulfoldon elek, itt vettem.
Nekem nincs, nem is kéne. Elégszer hallom UH-n NST-n, védőnőnél. :) Ha te szeretnél bátran szerezz be egyet, a babának nem árt.
39km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!