Allergiás kismamák, nektek enyhült az allergia?
11 hetes vagyok, az allergia gyógyszert azonnal abbahagytam. Sajnos allergiás vagyok porra, atkára, a kutyámra, nem csak időjárás és évszak függő nálam. Napközben nincs is baj, de amint lefekszek, bedugul az orrom (oldalt fekszek).
Tengervizes orrsrayt használok, az pár percig segít.
Kérdésem, hogy igaz az, hogy terhesség során az allergiás tünetek elmúlnak, enyhülnek? Ha igen, kinek mikortól jött el?
Köszönöm a válaszokat :)
Hál' istennek én is "csak" parlagfű-allergiás vagyok, de az nagyon. Augusztustól szeptemberben végéig lezár az orrom, kifolyik a szemem, majd' megfulladok a köhögéstől. Két gyermekem van, most várom a harmadikat. Mindhárom terhességemmel telibetrafáltam az allergiaszezont, gyógyszert nem szedtem, nem ajánlott a dokim semmit, nem is mertem volna. Viszont orrspray nélkül ilyenkor megfulladnék. A szülészem a Rhinospray-t engedi minden terhességi korban, nem volt még gond belőle. Legalább levegőt kapok.
Járj utána, a tengervizes sz.rt sem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!