Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már ilyen valakinek? Ma...

Volt már ilyen valakinek? Ma vagyok 6 hetes és 5 napos, most voltam dokinál, és a petezsák átmérője 12mm-es, és embrionális szövetek vannak benne..

Figyelt kérdés
de azt mondta, menjek vissza 2 hét múlva, mert a terhességem 6 hetes és 1 naposnak felel meg, és, majd ha lesz szívhang 2 hét múlva, akkor vesz fel terhes gondozásba. Egyébként minden rendben van, nincs barnázás, se vérzés, és jól vagyok. Sajnos a peteérésemet nem tudtam kiszámolni, mert a ciklusom ingadozott, hol 28 napos volt, hol 34.
2008. nov. 17. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi uh-n lehet, hogy már a szívcső pulzálását is látná....

Én pont így jártam, csak épp betöltött 7 hetesen, petezsák látszott, embrionális telep nem egyértelmű....

A frászt hozta rám, másnapra berendelt a kórházba, ahol egy komolyabb uh-gal megvizsgált, és azon ( bár az sem hüvelyi volt) már látszott a szívcső pulzálása is. Kicsit korán mentél, ennyi az egész. Ha nagyon aggódsz, keress fel egy másik dokit, akinek esetleg van 4D felbontású, vagy még jobb, hüvelyi UH-ja, lehet, hogy már fog látszani a szívdobogása is.

2008. nov. 17. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem is hasonló volt, 6 hét + 1-2 naposan voltam, látott petezsákot, de azt mondta hogy nem gratulál, meg nem mond semmit, mert ez még nem 100%. Na mondom köszi. Ilyenkor kéne a legjobban vigyázni meg minden, erre konkrét választ sem kaptam.

1 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang is, és azt mondta, akkor most rendben van minden, éljem úgy az életemet mint eddig. Erre köv. hétvégén majdnem elvetéltem. Azóta más az orvosom. És veszélyeztetett vagyok.

És gratulálok!

28 hetes

2008. nov. 17. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Ezeken nem kell aggódni.

Az én orvosom akkor mondta, hogy biztosan babázok, mikor betöltöttem a 11. hetet, addig hetente visszarendelt leellenőrizni, hogy ott van e a pici, mondjuk végig láthattam a 11hét alatt, hogyan fejlődik, ennyi haszna volt:)

Mert hét hetesen kisebb volt az átlagnál, hiába volt szívverése:)És a ciklusom állandó 28napos volt, és biztosan tudom, mikor volt az utolsó első napja:)

Nyugi, csak "alapos".

2008. nov. 17. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt. Először mikor voltam dokinál, még nem volt szívhang, visszahívott két hét múlva, addigra már volt! Azt mondta, amíg nincs szívhang, addig nem terhes vagyok, hanem "terhesség gyanúja".

Ha jól vagy, akkor minden rendben van, és két hét múlva hallhatod-láthatod a babád szívhangját! Gratulálok!!

2008. nov. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!