Nektek is rossz napotok van? Tudnátok adni lélekemelő ötleteket?
Ahogy bejött az hűvösebb, őszi idő valahogy kezdetét vette nálam a depizés és olyan fáradt vagyok, mint 7-8 hetesen. Egy ideje egészségügyi okokból már táppénzen vagyok. Általában nem unatkozom, de mostanában semmihez nincs kedvem vagy erőm.
A kislányomat nagyon várom, szeretem, de sokszor elbizonytalanodom, hogy vajon fogom-e úgy szeretni ahogy azt ő megérdemli és jó anya leszek-e. A barátaimat nem szeretném traktálni a lelki nyavajáimmal, a férjem pedig mostanában későn ér haza, sokat dolgozik.
6-os. Csak mondtam, hogy mennyivel szarabb allapotok johetnek meg..en ugy szeretnek csavarogni,vezetni akartam tanulni es rajztanfolyamra menni. Nagyokat setalni,jatszozni az ovissal. De aug.ota fekszem egy szobaban,hol korhazban.
Szerintem a posztolo ertekelje hogy nincs agyhoz kotve es egeszseges a terhessege. Innentol nem is ertem mitol lehet valaki depresszios,de komolyan. Szerintem csak unatkozik
Fun fact: a (szülés elotti/utani) depresszió nem csak akkor alakulhat ki, ha valami nincsen rendben, hanem akkor is, ha latszolag(!) minden a legnagyobb rendben. Tiszteljük egymást annyira, hogy a kérdésére segítően válaszolunk és (emellé) nem vizualizaljuk azt, hogy ha valakinek a terhessége egészséges, akkor az élete többi szegmense is tökéletes. A lelki egészség is nagyon fontos, legalább, mint a fizikai.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!