Nektek is rossz napotok van? Tudnátok adni lélekemelő ötleteket?
Ahogy bejött az hűvösebb, őszi idő valahogy kezdetét vette nálam a depizés és olyan fáradt vagyok, mint 7-8 hetesen. Egy ideje egészségügyi okokból már táppénzen vagyok. Általában nem unatkozom, de mostanában semmihez nincs kedvem vagy erőm.
A kislányomat nagyon várom, szeretem, de sokszor elbizonytalanodom, hogy vajon fogom-e úgy szeretni ahogy azt ő megérdemli és jó anya leszek-e. A barátaimat nem szeretném traktálni a lelki nyavajáimmal, a férjem pedig mostanában későn ér haza, sokat dolgozik.
Olvasás. Akár gyereknevelésről szóló könyveket.
Séta. Beiktatva egy cukrászdát, akár forrócsokival sétálni.
Sorozatok, filmek
Sütkérezés, főzés. Meglepi vacsival várni a férjed?
Zenehallgatás
Nyelvtanulás online
Szia! Én ugyanígy voltam. Facebookon bejelentkeztem egy csoportba ahol ugyanabban a hónapban vannak kiírva mint én. Mindent meg lehet osztani egymással, még ilyen jellegű problémát is, nagyon rendes a többi kismama, jókat lehet beszélgetni, mivel átérzik a dolgot.
Biztos hogy jó anyuka leszel, ha emiatt nem aggódnál, az lenne a baj :)
Ha nem állandóan, akkor nem hinném, hogy a barátaidat zavarnád, azért vagytok barátok, hogy meghallgassátok, megértsétek egymást. Különben nem barátok, hanem ismerősök.
Én már a terhesség eleje óta otthon vagyok, nemsokára szülök, tehát amikor ezt éreztem magamon amit te, gyorsan ki kellett találnom olyan dolgokat, amik felfelé visznek nem lehúznak. Hobbik, nyelvtanulás... Nekem is sokat dolgozik a férjem, sokszor csak este elalvás előtt tudunk beszélgetni, vagy kora reggel amikor menni készül. Sokszor éreztem hogy belékapaszkodok, és rajta vezetem le a nyűgjeimet, és ő is tudja, hogy ez most ilyen időszak. Igyekszem kompenzálni ezt.
Én alig vártam hogy ilyen idő legyen. Öltözz jól fel, és irány a természet, gyönyörű színekben pompázik minden.
Szerezz be könyveket, olvass. Csavarogj, vásárolj, nézz szét baba holmik között az üzletekben. Tervezd meg a baba szobáját, menj lakberendezési boltba, gyűjts ötleteket. Én biztos nem unatkoznék.
Az összes nem állapotos ismerősöm nyavalyog az időjárás miatt, de én pont ezt a hűvös őszt vártam már, mint a megváltást! Annyira örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így :D már gyűlöltem az állandó fullasztó meleget, levegőtlenséget. Egyébként én is javaslom a sorozatokat, olvasást, esetleg múzeum látogatást, természetjárást. Illetve én elkezdtem kreativkodni: készítettem kis foglalkoztatokonyvet filcből, festettem állatokat a gyerekszobába, csináltam lógós filc állatkákat a pelenkázó és a kiságy fölé, engem ezek nagyon kikapcsoltak. :) közben egy tea, egy sorozat, és elfelejted a bánatodat. :)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!