Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véres, gennyes laza széklet...

Véres, gennyes laza széklet volt másnak is?

Figyelt kérdés

16 hetes kismama vagyok. Másfél hete volt hogy kicsit erőlködtem a wc-n mert előtte napokban keveset tudtam inni, és volt némi székrekedésem. Nem éreztem semmi fájdalmat vagy ilyesmi. Másnapra hurutos, majd harmadnapra hurutos és véres lett a székletem. Azóta folyamatosan véres és hurutos is, de már nagyon laza. Napjában többször kell nagy irammal szaladnom a wc-re és érzem, hogy na végre rendes lesz a produktum, de mire odaérek szinte semmi nem jön és ami igen, az sem rendes állagú, hanem nagyon híg, és véres. Pedig mintha érezném hogy jön a "vonat" bocsánat de nem tudom máshogy kifejezni...

Nincs fájdalmam, viszont nagyon élénk a bélmozgásom evések után. Rengeteg rostot eszem, naponta megeszek egy zacsi zöldsaláta keveréket, egy pomelo-t és még ezen felül is többféle zöldséget és gyümölcsöt is. Nem értem mi a probléma, volt valakinek hasonló még? Nem tudom merre induljak, hova menjek. A háziorvosomban nem bízom, most vettem probiotikumot hátha az segít, de nagyon meg vagyok ijedve hogy mi lehet ez. Először aranyérre gondoltam, de nem hinném hogy az lenne.

2019. okt. 28. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett a tőrténet vége?
2020. jan. 13. 23:45
 12/12 A kérdező kommentje:
A történet vége, barmennyire is megrökönyödik bárki. Abbahagytam a terhesvitamint, es par nap múlva visszaállt a székletem. Azota sem volt panaszom, 29.hetes vagyok.
2020. jan. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!