Véres, gennyes laza széklet volt másnak is?
16 hetes kismama vagyok. Másfél hete volt hogy kicsit erőlködtem a wc-n mert előtte napokban keveset tudtam inni, és volt némi székrekedésem. Nem éreztem semmi fájdalmat vagy ilyesmi. Másnapra hurutos, majd harmadnapra hurutos és véres lett a székletem. Azóta folyamatosan véres és hurutos is, de már nagyon laza. Napjában többször kell nagy irammal szaladnom a wc-re és érzem, hogy na végre rendes lesz a produktum, de mire odaérek szinte semmi nem jön és ami igen, az sem rendes állagú, hanem nagyon híg, és véres. Pedig mintha érezném hogy jön a "vonat" bocsánat de nem tudom máshogy kifejezni...
Nincs fájdalmam, viszont nagyon élénk a bélmozgásom evések után. Rengeteg rostot eszem, naponta megeszek egy zacsi zöldsaláta keveréket, egy pomelo-t és még ezen felül is többféle zöldséget és gyümölcsöt is. Nem értem mi a probléma, volt valakinek hasonló még? Nem tudom merre induljak, hova menjek. A háziorvosomban nem bízom, most vettem probiotikumot hátha az segít, de nagyon meg vagyok ijedve hogy mi lehet ez. Először aranyérre gondoltam, de nem hinném hogy az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!