16 hetes kismama vagyok. Másfél hete volt hogy kicsit erőlködtem a wc-n mert előtte napokban keveset tudtam inni, és volt némi székrekedésem. Nem éreztem semmi fájdalmat vagy ilyesmi. Másnapra hurutos, majd harmadnapra hurutos és véres lett a székletem. Azóta folyamatosan véres és hurutos is, de már nagyon laza. Napjában többször kell nagy irammal szaladnom a wc-re és érzem, hogy na végre rendes lesz a produktum, de mire odaérek szinte semmi nem jön és ami igen, az sem rendes állagú, hanem nagyon híg, és véres. Pedig mintha érezném hogy jön a "vonat" bocsánat de nem tudom máshogy kifejezni...
Nincs fájdalmam, viszont nagyon élénk a bélmozgásom evések után. Rengeteg rostot eszem, naponta megeszek egy zacsi zöldsaláta keveréket, egy pomelo-t és még ezen felül is többféle zöldséget és gyümölcsöt is. Nem értem mi a probléma, volt valakinek hasonló még? Nem tudom merre induljak, hova menjek. A háziorvosomban nem bízom, most vettem probiotikumot hátha az segít, de nagyon meg vagyok ijedve hogy mi lehet ez. Először aranyérre gondoltam, de nem hinném hogy az lenne.
Hát ha valóban véres a széklet, akkor az pedig orvostéma akármennyire is nem tetszik, valami durvább kezdődő bélgyulladás vagy parazitózis is lehet a háttérben. Mondjuk ha egyáltalán nincs fájdalmad, az érdekes. Az aranyér inkább akkor okoz tünetet, ha keményebb a széklet, laza széklet esetében nem hiszem hogy aranyér lenne a gond. Próbáld meg a rostokat kicsit mellőzni, van aki érzékenyebb rájuk. Mindenképp kérdezz orvost.
2019. okt. 28. 17:46
2/12 anonim válasza:
Tehát lassan 2 hete véres a székleted és még nem jutott eszedbe elmenni orvoshoz???
Nem, ez nem normális, orvos és labor szükséges. Ha nem bízol az orvosodban, keress másikat.
2019. okt. 28. 17:58
3/12 anonim válasza:
Orvos!!!! Bakteriális fertőzés is csinál ilyet, kelezés nélkül súlyos szövődményei is lehetnek!
2019. okt. 28. 18:04
4/12 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek orvoshoz. De az is fura h 4 hete voltam nagy vervetelen, és az rendben volt. Akkor volt valami vírusos megfazasom, az látszott valamennyire a verkepemen, de a házidokim is és a védőnő is azt mondta h ez normális. Ha komoly baj lenne akkor már akkor is látszott volna nem?
2019. okt. 28. 18:40
5/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül, egyáltalán nem törvényszerű főleg ha kezdődő stádium. Ultrahang kell elsősorban, székletmintát kellene nézetni.
2019. okt. 28. 18:56
6/12 anonim válasza:
Mert ha 4 hete beteg voltál, nem betegedhetsz le pár hét múlva megint? Vagy van valami megegyezés a kórokozók között, hogy ha megfertőzött X vírus akkor legalább pár hónapig nem támadhat meg más? Nem igazán értem a logikát, és ne haragudj meg, nem bántásként, de gondolkodj már kicsit. Terhes vagy, véres hasmenésed van, és csak kamillázgatsz, meg orvoshoz nem mész mert nem bízol benne....
2019. okt. 28. 19:36
7/12 anonim válasza:
Jesszus. A veres szeklet nagyon nem trefa. Tobbek kozott a belrak egyik jele. Most nem azért mondom, hogy ijesztgesselek, mert nyilván neked valami más okozza, de te komolyan ezt nézegeted két hete?! Hát ez a legalapabb tünet amivel rohanunk dokihoz.
2019. okt. 28. 20:17
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hülyének nézni, azért nem akartam eddig orvoshoz menni, mert számtalan olyan eset történt velem ahol nem jól diagnosztizáltak. Nem jó gyógyszert írták fel. Beparaztattak, attóleg jobban tartok főleg h kismama vagyok. Mint mondtam először belső aranyerre gondoltam. Holnap elmegyek reggel az orvoshoz kíváncsi vagyok mit mond. De garantálom h semmit, majd felir valami gyógyszert. De akkor kérek beutalot laborba.
2019. okt. 28. 20:58
9/12 anonim válasza:
A vérvétel semmit nem jelent, székketből nézzenek baktérimot meg calptotectint nem e vagy autoimmun bélbeteg. A tünetek erre a kettőre utalnak...
2019. okt. 28. 21:13
10/12 anonim válasza:
Nem tudom merre induljak, hova menjek.
Attol mert nem bizol az orvosokban meg ök fognak segiteni neked,itt senki nem fogja megmondani hogy mi a bajod.Nem bántásbol de nemsokára anyuka leszel és bizony felelöséggel tartozol majd érte,már most is az vagy.Már rég orvoshoz kellet volna menned nehogy a babának vagy neked valami bajod legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!